REAL LIFE WHO

Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου: «Στόχος να το χαιρόμαστε και να γουστάρουμε και όταν γίνεται έρχονται και τα αποτελέσματα»


JTeam

21 Ιουλίου 2023

Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου: «Στόχος να το χαιρόμαστε και να γουστάρουμε και όταν γίνεται έρχονται και τα αποτελέσματα»
Οι Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου μιλάνε στο GWomen γιατί κατάκτηση της πρωτιά στο Athens Golden Cup στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ η προπονήτριά τους Πέννυ Καραγκούνη ξεκαθαρίζει πως ο βασικός στόχος είναι να χαίρονται αυτό που κάνουν και όταν αυτό γίνεται έρχονται τα αποτελέσματα.

Το Athens Golden Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν σταθμός για το άθλημα του μπιτς βόλεϊ, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη του γεμίζοντας τις εξέδρες ακόμα και την στιγμή που το θερμόμετρο έγραφε 40 βαθμούς. Συνολικά φέτος ο «βασιλιάς του καλοκαιριού» έκανε τον κόσμο να βρίσκεται σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αθήνα με βροχές και καύσωνα, δείχνοντας σε όλους την δυναμική του.

Στο Σύνταγμα τον τίτλο κατέκτησαν οι Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθη Χριστοδούλου, με τις δύο αθλήτριες να μιλάνε στο GWomen για την πρωτιά. Και δεν μίλησαν μόνες τους, αλλά μαζί με την προπονήτριά τους την Πέννυ Καραγκούνη. Ο θρύλος του ελληνικού μπιτς βόλεϊ με τα 5 πρωταθλήματα ως παίκτρια και 1 ως προπονήτρια, στάθηκε στο πόσο πιο δύσκολο είναι να είσαι προπονήτρια από το να παίζεις, ενώ και οι τρεις συμφώνησαν πως ο βασικός τους στόχος είναι να γουστάρουν και να χαίρονται αυτό που κάνουν και όταν το κάνουν θα έρχονται και τα αποτελέσματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women