REAL LIFE WORKING GIRL

Πώς θα είστε γεμάτες ενέργεια στη δουλειά μέσα στο βαθύ καλοκαίρι


26 Ιουλίου 2017

bd7cf1866bcfee8b-ps16-sp-broll-018d.jpg

Να κοιμάστε τις σωστές ώρες. Ο καλός και ποιοτικός ύπνος αποτελεί  βασικό παράγοντα για να έχετε ενέργεια όλη την ημέρα και να είστε πιο παραγωγικοί. Φυσικά θα υπάρξουν και φορές που θα ξενυχτήσετε, όμως καλό είναι να μη σας γίνει συνήθεια και να κοιμάστε 6 με 7 ώρες κάθε βράδυ χωρίς διακοπές. Το σώμα χρειάζεται ξεκούραση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι έκανα για ένα μήνα και κοιμόμουν σαν μωρό

Να γυμνάζεστε το πρωί πριν πάτε στη δουλειά. Η πρωινή γυμναστική είναι ένας τρόπος για να έχετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν αρχίσετε να γυμνάζεστε τις πρωινές ώρες, θα διαπιστώσετε ότι θα είστε πιο αποδοτικές στη δουλειά και θα έχετε ενέργεια όλη μέρα.

Να τρώτε πρωινό. Το πρωινό γεύμα δεν σας χορταίνει μόνο, αλλά σας παρέχει επίσης την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της ημέρας.

Να πίνετε νερό. Όλο το χρόνο αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πολύ εύκολο να αφυδατωθείτε, γι αυτό πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκάλι νερό. Τα συμπτώματα της ήπιας αφυδάτωσης, ειδικά αν εργάζεστε σε κλειστούς χώρους,  είναι υπνηλία, αδυναμία και ο πονοκέφαλος.

Να τρώτε ελαφριά το μεσημέρι. Δεν πρέπει να παραλείπετε το μεσημεριανό γεύμα, όμως αν διαπιστώσετε ότι σας φέρνει υπνηλία, τότε μειώστε την ποσότητα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα