REAL LIFE WORKING GIRL

Makeup tips για τις εργαζόμενες που φοράνε γυαλιά οράσεως


TSVIGKOU

4 Μαρτίου 2018

linkedin-sales-navigator-402819-unsplash.jpg

Όπως είναι ο χώρος της εργασίας μας, όπου καθόμαστε μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή ή γράφουμε ατελείωτα πράγματα σε ένα χαρτί. Αυτές τις ώρες πρέπει να φοράμε γυαλιά οράσεως;

Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ μας; Από τη μία δε θέλουμε να χαλάσει και από την άλλη δε θέλουμε το μακιγιάζ να χάνει, λόγω των γυαλιών.

  1. Αρχικά αποφεύγουμε να εφαρμόζουμε λιπαρά προϊόντα-concealer, υγρό foundation-στο σημείο της μύτης, όπου ακουμπάει ο σκελετός των γυαλιών. Είναι σίγουρο ότι όταν τα βγάλουμε θα έχουμε κενό. Ιδανικά μπορούμε να εφαρμόσουμε πούδρα για matte υφή ή να μην προσθέσουμε κάποιο προϊόν.
  2. Είμαστε γενναιώδορες με τη μάσκαρα. Βλέπετε όταν φοράμε γυαλιά καλό είναι να τονίζουμε λίγο παραπάνω το βλέμμα. Και η μάσκαρα είναι ένα προϊόν που μπορεί α κάνει πιο εντυπωσιακό το βλέμμα.
  3. Τονίζουμε πάντα τα φρύδια μας. Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες που φοράνε γυαλιά οράσεως, μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της. Μην έχετε λοιπόν άτονα φρύδια, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που πρέπει να είναι πάντα τονισμένο.
  4. Αν δεν σας αρέσουν τα γυαλιά σας, φορέστε έντονο κραγιόν. Ένα έντονο κραγιόν όπως κόκκινο ή κερασί κεντρίζει το ενδιαφέρον και έτσι κανείς δεν παρατηρεί τα γυαλιά.

 

Τολμήστε σκούρα χείλη στη δουλειά σας, είναι αναμφισβήτητα sexy, εντυπωσιακά και δυναμικά!

[gallery-716934]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα