REAL LIFE WORKING GIRL

Θες να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά; Οι 3 συνήθειες που θα βοηθήσουν


JTeam

16 Οκτωβρίου 2023

Θες να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά; Οι 3 συνήθειες που θα βοηθήσουν
Ώρα να πάψεις να ζεις για το Σαββατοκύριακο

Είναι πάλι Δευτέρα, είναι πάλι ώρα να βρεις όρεξη για δουλειά. Μερικές φορές, αυτό είναι αδύνατο. Πηγαίνεις στο γραφείο και μετράς αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο, κοιτάς το ρολόι να περάσει, επιτέλους, το οχτάωρο, και κάνεις διαρκώς refresh στο Twitter - ναι, Twitter. X δεν θα το πούμε ποτέ.

Είναι, όμως, κρίμα να ζεις για το Σαββατοκύριακο. Παρακάτω, θα δεις 3 συνήθειες που θα σε βάλουν σε πρόγραμμα, επειδή η σεζόν μόλις ξεκίνησε κι οι διακοπές αργούν ακόμα.

Ξύπνα στην ώρα σου

Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα, ώστε να προλαβαίνεις να ετοιμάζεσαι με την ησυχία σου. Να πίνεις τον καφέ σου, να τρως το πρωινό σου, να χαζεύεις στα σόσιαλ και να φεύγεις από το σπίτι χωρίς άγχος.

Dress to Impress

Εξίσου σημαντικό με τη συνέπεια, είναι το ντύσιμό σου. Αν πηγαίνεις στο γραφείο έχοντας διαλέξεις τα ρούχα σου κι έχοντας περιποιηθεί τον εαυτό σου, δεν ετοιμάζεσαι για να εντυπωσιάσεις κάποιον άλλον, αλλά ξεκινάς την εργάσιμη μέρα με περισσότερο δυναμισμό.

Πάρε μία ανάσα

Όλοι χρειαζόμαστε μερικές στιγμές ησυχίας και ηρεμίας. Όταν φτάνεις στο γραφείο λοιπόν, δε χρειάζεται να μπαίνεις αμέσως στα emails σου. Πιες πρώτα λίγο νερό, νιώσε άνετα, βολέψου στην καρέκλα σου, πάρε μία ανάσα. Θα σου φτιάξει αμέσως η διάθεση.