ΣΤΙΛ

Το κολεγιακό top που επιστρέφει στα trends και θα φορέσουμε την άνοιξη


8 Μαρτίου 2020

Το κολεγιακό top που επιστρέφει στα trends και θα φορέσουμε την άνοιξη

Οι τάσεις της μόδας, είτε το αναγνωρίζουμε είτε όχι, συνδέονται στενά με το αίσθημα της νοσταλγίας. Οι βάτες, οι καουμπόικες μπότες, τα ruched φορέματα και τα φουσκωτά μανίκια είναι μόνο μερικά από αυτά που έκαναν come back στις ντουλάπες μας.

Με την επιστροφή αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών όπως τα Friends, το ντύσιμο της εποχής τοποθετεί τα ρετρό κομμάτια ψηλά στις προτιμήσεις.

Aνάμεσα τους το cool και σοφιστικέ polo shirt, το κλασικό μπλουζάκι πόλο. Τα κορίτσια της μόδας το φορούν με τα πάντα, από feminine φούστες μέχρι και με stylish παντελόνια. 

Και η αλήθεια είναι πως δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού τα ράφια των καταστημάτων είναι ήδη γεμάτα από μία άλλη κοντινή τάση, τα πουκάμισα με Peter Pan collars. Τα polos αγαπούν τις καζάκες και τους ανατρεπτικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το μπλουζάκι που πριν από μερικά χρόνια θα μας φαινόταν ξεπερασμένο, είναι από τα μεγαλύτερα spring trends. 

Δείτε πώς το φορούν οι fashionistas.

jenny.gr

 

 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.