ΣΤΙΛ

H Κate Middleton έκανε νέα εμφάνιση με το πιο chic φόρεμα του καλοκαιριού - Πηγαίνει σε όλες και είναι προσιτό


28 Ιουνίου 2020

H Κate Middleton έκανε νέα εμφάνιση με το πιο chic φόρεμα του καλοκαιριού - Πηγαίνει σε όλες και είναι προσιτό

Η Kate Middleton συναντήθηκε με οικογένειες του οργανισμού East Anglia Children’s Hospices (EACH) για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κήπου στο The Nook, ένα από τα ιδρύματα του εν λόγω οργανισμού.

Εκεί λοιπόν φύτεψε φυτά όπως η λεβάντα, η δάφνη και το δεντρολίβανο, τα οποία ταιριάζουν με το "θέμα" του οργανισμού, που διαθέτει διάφορες τεχνολογίες για να ηρεμεί τα παιδιά που δεν μπορούν να μιλήσουν, έτσι ώστε να καταφέρουν να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Η επίσκεψη της Kate σήμανε το τέλος της εβδομάδας που ήταν αφιερωμένη σ’ αυτούς τους οργανισμούς που μεταξύ άλλων συγκεντρώνει και κεφάλαια για 54 παιδικά ιδρύματα.

"Το ενδιαφέρον σας για τα παιδιά και τις οικογένειές τους στις πιο απίθανες συνθήκες είναι μια πραγματική έμπνευση" έγραψε η δούκισσα. "Θα ήθελα να τιμήσω όλες αυτές τις οικογένειες που φροντίζουν ένα παιδί με χρόνια πάθηση. Κάνετε την πιο εκπληκτική δουλειά και ξέρω πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο αυτή τη στιγμή, οπότε η σκέψη μου είναι μαζί σας."

Ο οργανισμός EACH που βοηθάει παιδιά με δυσκολίες στη Μεγάλη Βρετανία είναι μία από τις προτεραιότητες της Kate. Είναι ένας ρόλος που ανέλαβε το 2012.

Για την περίσταση η πάντα κομψή royal επέλεξε ένα ρομαντικό floral φόρεμα σε αποχρώσεις του γαλάζιου και ροζ.

Οι θαυμαστές της αλλά και οι απανταχού fashionistas ενθουσιάστηκαν με αυτή της την επιλογή. Το μίντι φόρεμα με το V ντεκολτέ και το κοντό μανίκι ανήκει στο Faithful The Brand και είναι προσιτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.