ΣΤΙΛ

Η Irina Shayk έδωσε στο boho στιλ νέο νόημα με αυτή την εμφάνιση


Μάρθα Κουμπάνη

24 Ιανουαρίου 2021

Η Irina Shayk έδωσε στο boho στιλ νέο νόημα με αυτή την εμφάνιση

Η Irina Shayk έχει μάθει προφανώς πώς να ισορροπεί ανάμεσα στο να είναι μητέρα και να διατηρεί το προσωπικό της στυλ. Την Παρασκευή, το 35χρονο supermodel εντοπίστηκε να βγάζει την κόρη της, Lea για μια βόλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Η Shayk εμφανίστηκε, φορώντας ένα oversized καφέ παλτό με επένδυση από shearling γούνα πάνω από ένα φωτεινό κίτρινο ριμπ σετ. Το outfit συμπλήρωναν ένα ζευγάρι μαύρες combat boots, κίτρινη τσάντα και τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Η Ρωσίδα καλλονή κράτησε τα όμορφα καστανά μαλλιά της με κορδέλα, και φορούσε διάφορες αλυσίδες στον λαιμό και μια σειρά από διακριτικά σκουλαρίκια. Κατά τη διάρκεια της βόλτας της, φορούσε σκούρα πράσινη μάσκα προσώπου για να προστατευτεί από οποιαδήποτε πιθανή έκθεση στον COVID-19. Το look της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί bohemian και hippie ενώ είναι τέλειο για μια χαλαρή βόλτα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.