ΣΤΙΛ

To σύνολο που θα φοράμε ξανά και ξανά μέχρι την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

29 Ιανουαρίου 2021

To σύνολο που θα φοράμε ξανά και ξανά μέχρι την άνοιξη

Oι άνετες φόρμες ήταν και είναι από τα πιο δημοφιλή looks της καραντίνας με τις tracksuits να παρουσιάζονται στην πιο πολυτελή εκδοχή τους, με απαλές υφές και υφάσματα και elegant αποχρώσεις της μέντας, της μόκας και άλλων pastels.

Όμως παράλληλα, τα κολάν αναδείχθηκαν στην τέλεια εναλλακτική και γίνονται η βάση για τα σύνολα των πιο στιλάτων γυναικών στη θέση του τζιν.

Έτσι, ένα από τα hot looks του Instagram για τον φετινό χειμώνα είναι το combo κολάν -oversized φούτερ ή τζάκετ και ψηλές, flat μπότες με chunky και πολλές φορές τρακτερωτή σόλα.

Δεν υπάρχει κάτι πιο cozy και ζεστό από ένα οversized πλεκτό πουλόβερ με ψηλό λαιμό, μονόχρωμο, cable knit ή με ζακάρ σχέδια. Σε συνδυασμό με leggings έχουμε το τέλειο "πάντρεμα" ενάντια στο κρύο. Τέλος οι μπότες και γαλότσες με χοντρή σόλα είναι πέρα από πρακτικές και πολύ stylish ενώ έχουν την έγκριση των σχεδιαστών.

Δείτε ακόμα: Tα απαραίτητα αξεσουάρ για τον χειμώνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.