ΣΤΙΛ

Βρεττός Βρεττάκος: Ο αγαπημένος σχεδιαστής των stars


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2021

Βρεττός Βρεττάκος: Ο αγαπημένος σχεδιαστής των stars

Ο Βρεττός Βρεττάκος είναι ένας από τους Έλληνες σχεδιαστές που κάνει διεθνή καριέρα. Δεν είναι μόνο ότι τα ρούχα του ξεπουλούν σε όλες τις μεγάλες αγορές της Γης. Είναι ότι τον εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη. Γιατί ξέρει να τις κάνουν να λάμπουν με τις δημιουργίες του και να κλέβουν την παράσταση.

Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά Βρεττός Βρεττάκος ξεκινά την καριέρα του σπουδάζοντας Δημοσιογραφία και ΜΜΕ.
Έχει ντύσει τις πιο διάσημες Ελληνίδες celebrities και ξένες stars.

Ποιος είναι λοιπόν ο σχεδιαστής που αγαπούν οι J.Lo, Shakira και Beyonce;

Δείτε παρακάτω το video της Έλενας Γαλύφα και όλα όσα είπε ο Βρεττός Βρεττάκος:

Οι Ιταλοί διέγνωσαν αμέσως το χάρισμα του νεαρού Έλληνα σχεδιαστή και του έδωσαν συστατικές επιστολές προκειμένου να πάει στα καλύτερα πανεπιστήμια μόδας της Βρετανίας, το Central Saint Martins, αλλά και στη βασιλική σχολή μόδας του Λονδίνου, το φημισμένο Royal College of Art. Εκεί ο Βρεττός θα έρθει σε επαφή για πρώτη φορά με τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μόδας.

Το πρώτο βήμα για τη διεθνή καριέρα του Βρεττού Βρεττάκου έγινε όταν ο οίκος Dior θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του γι’ αυτόν. Είναι η εποχή που ο Τζον Γκαλιάνο είναι επικεφαλής, ενώ ο Βρεττός ήταν κάποιος που απλώς έκανε την πρακτική του εκεί, ως μέλος της σχεδιαστικής ομάδας. Ένα συμβόλαιο με τoν Dior αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση, αλλά ο ίδιος το αρνήθηκε.

Όταν λίγα χρόνια αργότερα θα αποκτήσει τον δικό του χώρο στον Άλιμο, όλη η αθηναϊκή crème de la crème αλλά και οι εγχώριες σταρ θα τον ακολουθήσουν. 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.