ΣΤΙΛ

Τα κορίτσια της μόδας φορούν όλα αυτό το σετ εσώρουχα - Μοιάζει με μαγιό και είναι cool


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Τα κορίτσια της μόδας φορούν όλα αυτό το σετ εσώρουχα - Μοιάζει με μαγιό και είναι cool
To σετ εσώρουχα που φορούν όλες στο Instagram

Τα κορίτσια της μόδας μάς δίνουν συχνά έμπνευση για πολλά και διαφορετικά πράγματα από το τι τρώνε, σε ποια εστιατόρια πηγαίνουν, στα ρούχα και τα αξεσουάρ, ακόμα και στη διακόσμηση του χώρου.

Μοντέλα, Ιt girls και Ιnfluencers δεν διστάζουν να αποκαλύψουν πολλές φορές τα εσώρουχά τους στα feed τους στο Ιnstagram. Όταν λοιπόν το κάνουν, το κάνουν με στιλ και συχνά δημιουργούν τάσεις ακόμα και στα underwear.

Το ίδιο συνέβη και τώρα.

Αυτή τη φορά έπεσε στο ραντάρ μας ένα σετ εσωρούχων σε ζωηρή πορτοκαλί απόχρωση με αθλητικό ύφος και λευκό λάστιχο. Το φόρεσαν η Κendall Jenner, η Ashley Graham και πολλές ακόμα διάσημες stars του modeling, αλλά και Influencers.

Το σετ εσωρούχων με τον συνδυασμό των χρωμάτων παραπέμπει στα 70's αλλά και στο sporty στιλ που κυριαρχεί τις τελευταίες σεζόν ακόμα και στα εσώρουχα. Ανήκει στον Calvin Klein και πρόκειται για τη νέα συνεργασία με τον διάσημο καλλιτέχνη, Heron Preston, αγαπημένο των σχεδιαστών. Η limited edition συλλογή Heron Preston for Calvin Klein κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχει φανατικές οπαδούς.

Η συλλογή εκτός από άνετα, βαμβακερά εσώρουχα, περιλαμβάνει T-shirts, hoodies, ενδύματα και αξεσουάρ. Εμείς λατρέψαμε το σετ εσωρούχων γιατί θυμίζει αθλητικό μαγιό και αποκαλύπτεται κομψά μέσα από ανοιχτά λευκά πουκάμισα από λινό αλλά και το τζιν παντελόνι για τις πιο τολμηρές.

"Three is a trend", λένε και ορίστε, οι αποδείξεις ότι το set θα είναι παντού.

Δείτε ακόμη: Tα μίνιμαλ μαγιό του καλοκαιριού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.