ΣΤΙΛ

Το φόρεμα της αποφοίτησης της Ella Emhoff θα γίνει ανάρπαστο - Τέλειο και για γάμο


The Jennettes

18 Μαΐου 2021

Το φόρεμα της αποφοίτησης της Ella Emhoff θα γίνει ανάρπαστο - Τέλειο και για γάμο

H Εlla Emhoff, θετή κόρη της αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, Kamala Harris, μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο και όπως είδαμε, η οικογένεια το γιόρτασε.

Η Κamala Harris μοιράστηκε μια φωτογραφία τους για να εκφράσει την χαρά και την υπερηφάνεια για την 21χρονη κόρη της, Ella. Και οι δύο ήταν πολύ κομψά ντυμένες.

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφίες από την αποφοίτησή της, στην οποία το φόρεμα της ξεχωρίζει. Το φόρεμα ανήκει στο δημοφιλές brand Τhe Vampire's Wife, είναι μίντι, floral και με εντυπωσιακά μανίκια.

To φόρεμα με την χαλαρή εφαρμογή, τα μικρά βολάν στο τελείωμα και τα μανίκια, εκτός από κομψό και απερίγραπτα θηλυκό, ταιριάζει σε όλες.

Με την στρογγυλή λαιμόκοψη, την ελαφρώς τονισμένη μέση και το μεσαίο μήκος, το φόρεμα αποπνέει ρομαντισμό και ταυτόχρονα drama.

To brand δημιουργεί μοναδικά φορέματα του είδους κι έχει γίνει αγαπημένο των fashionistas.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, στοιχηματίζουμε ότι μετά την Emhoff θα το φορέσουν οι πιο στιλάτες γυναίκες και θα γίνει ανάρπαστο.

Η Εlla, η οποία ξεκινά την καριέρα της ως μοντέλο, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας και ασχολείται παράλληλα με την δημιουργία εντυπωσιακών πλεκτών συλλογών, τις οποίες και παρουσιάζει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.