ΣΤΙΛ

Τα ωραιότερα μαύρα μαγιό του φετινού καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιουνίου 2021

Τα ωραιότερα μαύρα μαγιό του φετινού καλοκαιριού
Τα ωραιότερα μαύρα ολόσωμα και μπικίνι

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου, που αναζητάμε το τέλειο μαγιό, πράγμα που φαντάζει ακατόρθωτο. Για τις πρώτες μας εξορμήσεις στην παραλία και τις πρώτες δροσιστικές βουτιές, επιλέγουμε συνήθως τα πιο κλασικά σχέδια και ουδέτερα χρώματα. Μέχρι να αποκτήσουμε (επιτέλους) sunkissed επιδερμίδα, κάνουμε πιο safe επιλογές, μέσα στις οποίες νιώθουμε πιο άνετα. Ψηλά στην λίστα με τα αγαπημένα μας είναι το μαύρο μαγιό.

Καθεμία από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες κι έτσι δεν υπάρχει το κατάλληλο μαύρο μπικίνι ή ολόσωμο.

Απέριγραπτα κομψό, κολακευτικό και sexy το μαύρο μαγιό, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, τα χρώματά της και το στιλ της. Είναι το πρώτο που φοράμε κάθε καλοκαίρι, και ο λόγος είναι πως μας κάνει να αισθανόμαστε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση.

Ολόσωμο ή μπικίνι στην αγορά θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για κάθε τύπο γυναίκας αλλά και budget. Μπορεί να είναι sporty, minimal, ρομαντικό. Mπορεί να έχει αισθησιακά ανοίγματα, θηλυκές λεπτομέρεις, μεταλλιζέ νήματα, ανατρεπτικές υφές.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.