ΣΤΙΛ

Chanel: Το show Υψηλής Ραπτικής έκλεισε με μια πανέμορφη νύφη να πετά την ανθοδέσμη στο κοινό


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουλίου 2021

Chanel: Το show Υψηλής Ραπτικής έκλεισε με μια πανέμορφη νύφη να πετά την ανθοδέσμη στο κοινό
Ο οίκος Chanel μόλις παρουσίασε την Fall-Winter 2021/22 Haute Couture συλλογή του

Ο οίκος Chanel μόλις παρουσίασε την Fall-Winter 2021/22 Haute Couture συλλογή του στο Palais Galliera στο Παρίσι. Προηγουμένως μας είχε προϊδεάσει για το τι θα δούμε δίνοντας στην δημοσιότητα το film της διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδας Sofia Coppola με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό και ambassador, Margaret Qualley

Τη Margaret Qualley φωτογράφησε επίσης ο Mikael Jansson μέσα στους χώρους αλλά και τις ταράτσες του Μουσείου, ενώ έκλεσιε και το show φορώντας ένα μοναδικής ομορφιάς νυφικό φόρεμα.

Τα μοντέλα έβγαιναν στον κήπο του Μουσείου από την επιβλητική μαύρη είσοδο και κατέβαιναν προσεχτικά τα κατάλευκα, από μάρμαρο σκαλιά.

Στο μίνιμαλ αλλά πολυτελές αυτό φόντο αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα looks της συλλογής, την οποία η Virginie Viard εμπνεύστηκε από τον ιμπρεσιονισμό. Ήταν το πρώτο show του οίκου που πραγματοποιήθηκε φυσικά.

Η συλλογή περιελάμβανε tweed, tiered φούστες με layers από τούλι, αστραφτερά νήματα και παγιέτες, deux pieces. Είδαμε φούστες με ντραπέ τελείωμα και φιόγκους σε αντίθεση. Ακόμα οι υφές ήταν παντού, σε κάθε δημιουργία να διεγείρουν το μάτι και να γεννούν ενδιαφέρον στα σύνολα που παρέλασαν. Τα χρώματα ήταν γλύκά: γκρι, ροζ, σπασμένο λευκό, ενώ υπήρχαν πινελιές από κίτρινο και magenta. 

jenny.gr

To show έκλεισε με την Margaret Qualley ντυμένη με ένα ρομαντικό, μίνιμαλ νυφικό και ιδιαίτερο πέπλο. Η νύφη Chanel αφού περπάτησε στο runway πέταξε την ανθοδέσμη που κρατούσε στα χέρια της.

Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.