ΣΤΙΛ

Τα 7 φορέματα Dolce & Gabbana που φόρεσε η Kitty Spencer το Σαββατοκύριακο του γάμου της


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουλίου 2021

Τα 7 φορέματα Dolce & Gabbana που φόρεσε η Kitty Spencer το Σαββατοκύριακο του γάμου της
Τα 7 φορέματα Dolce & Gabbana που φόρεσε η Kitty Spencer το Σαββατοκύριακο του γάμου της

Η Λαίδη Kitty Spencer, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο, Michael Lewis, 62 ετών, σε μια πλούσια τελετή στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Λαίδη Spencer είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδελφού της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Charles Spencer, του 9ου Κόμη Spencer. 

Η Λαίδη Spencer φορούσε ένα μοναδικό νυφικό βικτοριανής εποχής με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο είχε ψηλό λαιμό, λεπτά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και μακριά ουρά. Συνδύασε το φόρεμα με πέπλο και σκουλαρίκια.

To design ήταν εμπνευσμένο από το νυφικό της μητέρας της Catherine Victoria Aitken, ή αλλιώς Victoria Spencer, γεννημένη Lockwood, από το 1989.

Το παραμυθένιο νυφικό φαίνεται να είναι ένα από τα πολλά που δημιουργήθηκαν από τον οίκο για τη συγκεκριμένη τελετή, όπως αποκάλυψε ο official instagram λογαριασμός του luxury label, του οποίου η Spencer είναι πρέσβειρα.

 Δεν ήταν όμως το εντυπωσιακό νυφικό της. το μοναδικό φόρεμα του σχεδιαστικού διδύμου που φόρεσε η royal. Για την ακρίβεια η Λαίδη Kitty Spencer φόρεσε συνολικά, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά φορέματα το Σαββατοκύριακο του γάμου της και μαντέψτε: Ήταν όλα απίστευτης ομορφιάς και αμύθητης αξίας.

Η Spencer εκτός από το λευκο δαντελένιο baroque νυφικό της, φόρεσε ακόμα τέσσερα gowns και δύο απλά φορέματα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας.

Το φόρεμα από σειρές γαλάζιο τούλι με ροζ τραιντάφυλλα και κάπα την έκανε να μοιάζει με σύγχρονη Σταχτοπούτα, ενώ κεντημένα και τυπωμένα λουλούδια είχαν και oι άλλες δύο τουαλέτες που φόρεσε για να τιμήσει την Υψηλή Ραπτική των D&G.

Το τρίτο από τα φορέματα της μάλιστα ήταν σκούρο πράσινο στο επάνω μέρος με ντραπές σχέδιο και κορδέλα στην μέση. Μια ακόμα ιδιαίτερη λεπτομέρεια το περιδέραιο που σχήματιζε φύλλα κισσού,με το οποίο το συνδύασε. 

 

jenny.gr

Μετά το γάμο της γιόρτασε φορώντας ένα χρυσό κεντημένο φόρεμα που απέπνεε πολυτέλεια.

jenny.gr

Ωστόσο κατά την διάρκεια των προετοιμασιών η Kitty Spencer φόρεσε δύο ready to wear φορέματα, το ένα σε body conscious γραμμή και leopard print και το άλλο σε μαύρο με 50s σιλουέτα και λευκά πουά.

Σίγουρα κανένα από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με το επιβλητικό νυφικό της, όλα τους όμως μας έκαναν να ονειρευτούμε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.