ΣΤΙΛ

Μπορεί ένα πετσετέ φόρεμα να γίνει glam; Αν είσαι η Kendall Jenner, μπορεί


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2021

Μπορεί ένα πετσετέ φόρεμα να γίνει glam; Αν είσαι η Kendall Jenner, μπορεί

Μπορεί οι φωτογραφίες της Kendall Jenner από την καμπάνια του παριζιάνικου οίκου Jacquemus να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όμως εκείνη συνεχίζει τις διακοπές της αμέριμνη.

Το 25 χρονο super model βρίσκεται στη Σαρδηνία και χαλαρώνει πριν επιστρέψει στα catwalks. Ακόμα όμως και σε αυτή της την απόδραση δεν θα μπορούσε να μην «ταράξει τα νερά» της μόδας με τα stylish σύνολα της. Στις 24 Αυγούστου, η Jenner δημοσίευσε πέντε διαφορετικές φωτογραφίες από ένα πολύ ιδιαίτερο, πετσετέ, -ναι, πετσετέ- φόρεμα  σε πράσινη απόχρωση από τη συλλογή Bottega Veneta Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Kendall καταφέρνει να κάνει viral ένα φόρεμα. Το περασμένο καλοκαίρι ενώ ήταν πάλι σε διακοπές, η Kenny εμφανίστηκε με ένα πλεκτό μίνι φόρεμα του brand House Of Sunny, πάλι με πράσινους, ψυχεδελικούς χρωματισμούς.

jenny.gr
Kendall Jenner Variety s 4th Annual Power Of Youth Event at the Paramount Studios Hollywood California 10 24 10 Photo By KJL Digital Focus Intl 323-472-3925 photos digitalfocusintl com

H ιστορία επαναλαμβάνεται. Το μακρύ, body consious towel dress της Jenner έχει τραβήξει τα βλέμματα και μας κάνει να μονολογούμε: «Δεν φανταζόμασταν ότι ένα πετσετέ φόρεμα μπορεί να είναι glam». Κι όμως μόλις συνέβη μπροστά στα μάτια μας.

O Daniel Lee απέτισε φόρο τιμής στo στιλ της Bρετανίδας τραγουδίστριας των 90s PJ Harvey. Το φόρεμα κατασκευάστηκε στην Ιταλία από terry cloth και διαθέτει λαιμόκοψη V με μικροσκοπικά κρόσσια. Το ύφος του φορέματος αναδείχθηκε απόλυτα με το γραφικό σκηνικό. Το μοντέλο συνδύασε το φόρεμά της με χρυσά κοσμήματα-ένα βραχιόλι από τη Monica Vinader και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την AGMES.

Η Jenner δεν είναι η πρώτη celebrity που επιλέγει το φόρεμα με την ενδιαφέρουσα υφή. Πριν από μερικούς μήνες, η Tracee Ellis Ross φωτογραφήθηκε με τον ίδιο φόρεμα σε κοραλλί απόχρωση. 

Όσο για το πετσετέ ύφασμα, είδαμε το trend στα runways για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2021 των Bottega Veneta και The Row και ξέραμε ήδη ότι προοριζόταν να γίνει huge. Μέχρι σήμερα, η δεκαετία του '90 βρισκόταν στο επίκεντρο της μόδας και ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν ακολουθήσουν οι αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σίγουρα είναι άνετο. Το ίδιο και cool. Ίσως και να το φορέσουμε με χρυσά κοσμήματα, πλεκτές τσάντες και δερμάτινα σανδάλια. Ή ακόμα και με dad sandals από καουτσούκ, bucket hats και fun σκουλαρίκια με μορφή φρούτων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.