ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Billie Eilish σχεδίασε 100% vegan sneakers για τη Nike και τα θέλουμε τώρα


The Jennettes

28 Σεπτεμβρίου 2021

H Billie Eilish σχεδίασε 100% vegan sneakers για τη Nike και τα θέλουμε τώρα

Μπορεί να το έβγαλε από τα μαλλιά της, όμως η Billie Eilish δεν έπαψε ποτέ να αγαπά το λαχανί. Κι αυτό φαίνεται από την τελευταία της συνεργασία με την Air Jordan.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η βραβευμένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σχεδίασε δύο 100% vegan μοντέλα για την εταιρεία - τα Air Jordan 1 KO και τα Air Jordan 15. «Το ότι μπόρεσα να τα δημιουργήσω ήταν απίστευτο και σουρεαλιστικό», έγραψε.

Κάθε ζευγάρι είναι φτιαγμένο από οικολογικά και ανακυκλωμένα υλικά και ταιριάζει απόλυτα στη vegan φιλοσοφία της. Παράλληλα, η Nike κινείται προς μία zero waste κατεύθυνση και η συνεργασία με την Billie Eilish δείχνει πως το brand παίρνει στα σοβαρά τους πράσινους στόχους του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish ένωσε τις δυνάμεις της με μεγάλη εταιρεία για έναν φιλικό προς τα ζώα σκοπό. Για την εμφάνισή της στο Met Gala, ο οίκος Oscar de la Renta δεσμεύθηκε να καταργήσει τη χρήση φυσικής γούνας

«Είμαι ενθουσιασμένη που οι Fernando Garcia και Laura Kim και ολόκληρη η ομάδα με άκουσαν σε αυτό το θέμα, και τώρα έκαναν την αλλαγή που θα φέρει το κοινό καλό – όχι μόνο για τα ζώα, αλλά και για τον πλανήτη μας και το περιβάλλον. Είναι τιμή μου που έπαιξα καταλυτικό ρόλο σ’ αυτό και ακούστηκα. Καλώ όλους τους σχεδιαστές να κάνουν το ίδιο», δήλωσε μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Τα σχέδια της τελευταίας της συνεργασίας με τη Nike είναι διαθέσιμα από τις 27 Σεπτεμβρίου. Αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη pop star του κόσμου και τη μεγαλύτερη εταιρεία παπουτσιών, καταλαβαίνουμε ότι το να γίνει sold out το συγκεκριμένο project, είναι ζήτημα ημερών.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Ένας 16χρονος vegan έχει τρελάνει το Instagram με τις δημιουργίες του

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.