CELEBRITIES

Η Billie Eilish μοιράζεται το ταξίδι της προς την αυτοπεποίθηση: «Ένιωθα πως δεν είχα ταλέντο»


The Jennettes

23 Ιουλίου 2021

Η Billie Eilish μοιράζεται το ταξίδι της προς την αυτοπεποίθηση: «Ένιωθα πως δεν είχα ταλέντο»
Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο πιστεύει στις δυνάμεις της. Η Billie Eilish νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ και μοιράζεται το ταξίδι της προς την αυτοπεποίθηση. 

Όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο πιστεύει στις δυνάμεις της. Η Billie Eilish νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ και μοιράζεται το ταξίδι της προς την αυτοπεποίθηση

Μιλώντας στο VEVO, η 19χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι άρχισε να αγαπά τον εαυτό της την περίοδο που ετοίμαζε το άλμπουμ της με τίτλο Happier Than Ever. «Ήθελα να κάνω έναν διαχρονικό δίσκο, όχι για τους άλλους, αλλά για εμένα», είπε και πρόσθεσε πως είχε χρόνο να κάνει την εσωτερική της ανασκόπηση – μία διαδικασία «που μου βγήκε φυσικά και με γέμισε».

«Πριν, πάντα ένιωθα πίεση και άγχος και ένιωθα πως δεν έκανα αρκετά, ή πως έκανα καλή δουλειά. Ή πως δεν ήταν αρκετά καλή. Αισθανόμουν ότι δεν είχα ταλέντο τότε, και πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα». 

«Και θεωρώ πως έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για αυτό. Και νομίζω αυτό το άλμπουμ ήρθε στην καλύτερη στιγμή για εμένα, από άποψη δημιουργικότητας».

Η Billie Eilish αποκάλυψε, επίσης, ότι δεν ξέρει ποια τραγούδια της θα αγαπήσει το κοινό. Ακολουθεί, επομένως, το ένστικτό της και κυκλοφορεί τα ανάλογα singles. «Ειλικρινά επιλέγω κάτι επειδή το νιώθω και το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με τους στίχους και το θέμα για το οποίο μιλάω και το τι αισθάνομαι πως θα εκτιμήσουν οι fans».

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone, δήλωσε ότι ο νέος της δίσκος θα μας δώσει μία ιδέα για όσα συμβαίνουν μέσα της.

«Ήμουν παιδί και ήθελα να κάνω παιδικά πράγματα. Δεν ήθελα να μην μπορώ να πάω στο εμπορικό κέντρο. Ήμουν πολύ θυμωμένη και καθόλου ευγνώμων», ανέφερε για την αρχή της καριέρας της. Πέρασε πολύ καιρό κρατώντας τα συναισθήματά της κρυφά – «ο κόσμος δε με ξέρει καθόλου», τόνισε. 

«Κάθε φορά που βλέπω φήμες στο διαδίκτυο, απλώς βλέπω πόσο λίγο με καταλαβαίνουν. Θέλω να πω, δε μοιράζομαι τίποτα. Έχω τόσο έντονη προσωπικότητα που ο κόσμος πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα»

Το μόνο που ξέρουμε ως τώρα, σύμφωνα με την Eilish είναι πως «μπορώ να τραγουδήσω. Είμαι γυναίκα. Έχω χαρακτήρα». Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να τη μάθουμε λίγο καλύτερα.

 

πηγή φωτογραγίας: Instagram

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα 

 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.