CELEBRITIES

«Έχω τις ανασφάλειές μου όπως κάθε γυναίκα»: Η Catherine Zeta Jones εξομολογείται ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση όσο μεγαλώνει


Εύα Κονδύλη

20 Ιουλίου 2021

«Έχω τις ανασφάλειές μου όπως κάθε γυναίκα»: Η Catherine Zeta Jones εξομολογείται ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση όσο μεγαλώνει
Η Catherine Zeta Jones είναι μια από τις πιο όμορφες και διαχρονικά εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη. Και μόλις αποκάλυψε πως, όπως και κάθε άλλη γυναίκα εκεί έξω, έχει τις ανασφάλειές της, τις οποίες έμαθε να διαχειρίζεται καθώς μεγάλωνε.

Η Catherine Zeta Jones είναι μία από τις πιο όμορφες και διαχρονικά εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη. Και μόλις αποκάλυψε πως, όπως και κάθε άλλη γυναίκα εκεί έξω, έχει τις ανασφάλειές της, τις οποίες έμαθε να διαχειρίζεται καθώς μεγάλωνε.

Νωρίς στην καριέρα της, η Catherine Zeta Jones, όποτε έκανε ακρόαση για έναν χαρακτήρα που περιγράφεται ως «όμορφο» ή «εντυπωσιακό», η καρδιά της χτυπούσε δυνατά με αγωνία. 

«Είναι πάντα τρομακτικό», είπε πρόσφατα στο The Sydney Morning Herald. «Προσωπικά, ποτέ δεν θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ όμορφη, αλλά η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου».

Καθώς μεγαλώνει, η 51χρονη έχει πραγματικά κλίνει σε αυτή τη νοοτροπία. «Έπρεπε να έχω αυτοπεποίθηση όταν περπατούσα ένα κόκκινο χαλί. Έχω τις ανασφάλειές μου όπως κάθε άλλη γυναίκα. Όμως, καθώς μεγαλώνω, έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το πώς δείχνω», εξήγησε.

Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox - αν και δεν ανέφερε αν η ίδια έχει κάνει κάποια - είπε ότι τα υποστηρίζει 100%. «Υποστηρίζω ό,τι κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο. Υπάρχουν τόσες πολλές θεραπείες πλέον που δεν σας κάνουν να μοιάζετε σαν εξωγήινους», είπε. «Η εσωτερική αυτοπεποίθηση είναι πολύ ισχυρή για τις γυναίκες. Ό, τι χρειάζεται, κάντε το».

jenny.gr

Παραδέχθηκε επίσης ότι ανησυχεί για την υπερβολική εστίαση στην εμφάνιση από τις νεότερες γενιές - ειδικά για την 18χρονη κόρη της, την Carys Zeta Douglas

«Λυπάμαι πραγματικά για τη γενιά της κόρης μου που κατακλύζεται από εικόνες στα κοινωνικά μέσα με φίλτρα», παραδέχτηκε. «Δεν υπάρχει πραγματική αναπαράσταση μιας γυναίκας. Ποτέ δεν μεγάλωσα με αυτό. Ξέρω σίγουρα ότι αν μεγάλωνα σε αυτόν τον κόσμο, θα με επηρέαζε».

Αν και τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά για την Catherine όταν μεγάλωνε, αισθάνεται άνετα στο σώμα της τώρα περισσότερο από ποτέ. Και αυτή η εμπιστοσύνη επηρεάζει τη δουλειά που κάνει - δεν επιλέγει πλέον ρόλους που εστιάζουν στην εμφάνιση.

«Οι περισσότεροι από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους δεν είναι λαμπεροί. Εδώ και πολλά χρόνια αποφεύγω τους όμορφους ρόλους, ελπίζοντας να παίξω πολύ περισσότερους, πραγματικούς, και αληθινούς χαρακτήρες», είπε. «Υπάρχουν μερικοί ενδιαφέροντες ρόλοι εκεί έξω και αρχίζουν και περιλαμβάνουν τις γυναίκες πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία».

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που «έκρυψαν» την πραγματική τους ηλικία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.