ΣΤΙΛ

Καρκίνος του μαστού: Tα fashion και beauty προϊόντα που φτιάχτηκαν για να βοηθήσουν


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2021

Καρκίνος του μαστού: Tα fashion και beauty προϊόντα που φτιάχτηκαν για να βοηθήσουν

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στο καρκίνο του μαστού. Τα fashion και beauty brands επικεντρώνονται στις φιλανθρωπικές προσπάθειές για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού 2021 και αναλαμβανουν δράση για ακόμη μία χρονιά.

Μάρκες όπως η Amika, ο David Yurman, ο Jimmy Choo, η Kendra Scott, η Victoria's Secret και άλλες κυκλοφορούν συλλογές ρούχων και αξεσουάρ για να ευαισθητοποιήσουν και να συγκεντρώσουν χρήματα, συνεργαζόμενες με οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού, Bright Pink, Look Good Feel Better και άλλα.

Αρκετές μάρκες συνεχίζουν τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις τους για τον ίδιο σκοπό. Η Estée Lauder Cos., διανύει το 29ο έτος της καμπάνιας της για τον καρκίνο του μαστού και κυκλοφορεί τη συλλογή προϊόντων σε ροζ απόχρωση, προκειμένου να ωφελήσει την έρευνα για τον καρκίνο. Ο Ralph Lauren βρίσκεται επίσης στο 21ο έτος της πρωτοβουλίας Pink Pony και κυκλοφορεί μια capsule συλλογή η οποία θα στηρίξει το Pink Pony Fund.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρείτε μερικά από τα πιο ουσιαστικά κομμάτια που φτιάχτηκαν από fashion και beauty brands για να ευαισθητοποιήσουν και να βοηθήσουν τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Κεντρική φωτό: Pretty Little Thing

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.