ΣΤΙΛ

Η Chloë Sevigny εισβάλλει στα γραφεία του Marc Jacobs και τα κάνει όλα λίμπα


Μάρθα Κουμπάνη

2 Νοεμβρίου 2021

Η Chloë Sevigny εισβάλλει στα γραφεία του Marc Jacobs και τα κάνει όλα λίμπα
Η Chloë Sevigny εισβάλλει στα γραφεία του Marc Jacobs και φωτογραφίζεται με τη νέα συλλογή

Πίσω στο 1992, ο Marc Jacobs συμφώνησε να αφήσει τους Sonic Youth (ένα συγκρότημα για το οποίο, μέχρι τότε, δεν είχε ακούσει ποτέ) να ηχογραφήσουν ένα μουσικό βίντεο στην έκθεση του στο Perry Ellis. Εν τω μεταξύ, η Chloë Sevigny, έκανε την πρακτική της στο περιοδικό Sassy και εκεί τράβηξε την προσοχή της στιλίστριας Daisy Von Furth, η οποία έπαιξε την 20χρονη πρωταγωνίστρια στο videoclip του γκρουπ «Sugar Kane». Κάπως έτσι ξεκίνησε μια δια βίου σχέση μεταξύ της ηθοποιού και του σχεδιαστή, ο οποίος την προσέλαβε για την καμπάνια του την άνοιξη του 2016.


Περίπου τριάντα χρόνια μετά την γνωριμία τους, η Sevigny επέστρεψε στα κεντρικά γραφεία του Marc Jacobs για να τα κάνει άνω κάτω!

 

 

 

Η εκκεντρική σταρ φωτογραφήθηκε για την νέα καμπάνια από την Haley Wollen, ποζάροντας πάνω σε τραπέζια συσκέψεων, ανάμεσα σε στιβες από κουτιά παπουτσιών και αγκαλιά με μανεκέν. Στις φωτογραφίες το διάσημο It girl φορά τη νέα key pieces  της συλλογής Resort 2021 η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπότες με πλατφόρμα, μωβ yeti jacket, tote bags με shearling και μεταξωτά halter necks.

jenny.gr

Όπως και ο ίδιος ο Marc, η καμπάνια αρνείται να πάρει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, με τη Sevigny να κάνει μια σειρά από παράξενες πόζες στα headquarters της 72 Spring Street. Αυτή η ίδια στάση υπογραμμίζεται στη συνέχεια στη συλλογή, όπου τα αξεσουάρ με την υπογραφή της μάρκας έχουν κατασκευαστεί με μακριές τρίχες σε νέον χρώμα, σαν κάτι από την ταινία Monsters Inc.

Την καμπάνια συνοδεύει βίντεο από τον Manon Macher.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.