ΣΤΙΛ

Ο Dior αποθεώνει τη Μήλο και τη διαχρονική γυναικεία ομορφιά στη νέα του collection


22 Νοεμβρίου 2021

Ο Dior αποθεώνει τη Μήλο και τη διαχρονική γυναικεία ομορφιά στη νέα του collection
Dior: Ο γαλλικός οίκος αποθέωσε τη Μήλο για τη νέα του collection

O γαλλικός οίκος Dior βρέθηκε στη Μήλο για τη φωτογράφιση της νέας του collection που είναι εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα. Οι μοναδικές δημιουργίες παρουσιάζονται με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο της Μήλου και αποτελούν μια ωδή στη διαχρονικότητα της γυναικείας ομορφιάς. Κάποια κομμάτια, μάλιστα, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

Το αφιερωμένο στην Ελλάδα φετινό project του οίκου με τίτλο «Odysseys» έχει την υπογραφή 10 Ελληνίδων φωτογράφων: Efi Gousi,Mara Desipris, Christina Dimitriadis, Marilia Fotopoulou,Maria Koutroumpi, Dimitra Lazaridou, Ria Mort, Lia Nalbantidou, Ioanna Sakellaraki, Olga Stefatou. O Dior μοιράστηκε στο Instagram ένα υπέροχο video και φωτογραφίες από τη νέα collection μέσα από τα μάτια των Ελληνίδων φωτογράφων.

Η επικεφαλής της Dior, Maria Grazia Chiuri, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα.  Μάλιστα, στις 17 Ιουνίου είχε παρουσιάσει τη Cruise 2022 συλλογή στο Καλλιμάρμαρο κάνοντας τη χώρα μας για μία ακόμη φορά το επίκεντρο της μόδας.

H Mara Desipris εμπνέεται από το Ναό του Σουνίου και από τις ομορφιές της Μήλου και δημιουργεί μοναδικά κάδρα με έμφαση στην αγνότητα. Η Ria Mort φωτογραφίζει τα κοσμήματα στης collection με φόντο τον ουρανό και τη θάλασσα, δυο στοιχεία που συνδέονται μαγικά.

Η Ioanna Sakellaraki παίζει με τους καθρέφτες και δημιουργεί ένα μοναδικό κάδρο με τις  δημιουργίες του οίκου. Η Efi Gousi φωτογραφίζει τα μοντέλα με φόντο την ηλιόλουστη Μήλο και μάλιστα μία από τιςφωτογραφίες της σειράς κοσμεί και το εξώφυλλο του Dior Magazine Νο.36. Η Marilia Fotopoulou εμπνέεται από ένα ελληνικό αρχοντικό και οι δημιουργίες αναδεικνύονται μέσα από τα αντικείμενα μιας άλλης εποχής.

Η Olga Stefatou φωτογραφίζει sportwear κομμάτια της collection με μια μοναδική αισθητική. Τέλος, η Maria Koutroumpi φωτογραφίζει το κομμάτια της caspule συλλογής Dioriviera σε παραλία της Μήλου.

Δείτε πως αποτυπώνεται η ομορφιά της Μήλου σε συνδυασμό με την ξεχωριστή αισθητική του οίκου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EFI GOUSI (@efi_gousi)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.