ΣΤΙΛ

Celeste Barber: Η αγαπημένη κωμικός του Instagram δημιούργησε τα εσώρουχα που έχουμε όλοι ανάγκη


Στεφανία Παπαδημητρίου

30 Νοεμβρίου 2021

Celeste Barber: Η αγαπημένη κωμικός του Instagram δημιούργησε τα εσώρουχα που έχουμε όλοι ανάγκη

Αν έχετε Instagram, μάλλον ξέρετε ποια είναι η Celeste Barber. Ακόμη κι αν το όνομα δε σας λέει κάτι, σίγουρα έχετε δει τις φωτογραφίες της – αυτά τα κολάζ με τους celebrities, τα τέλεια «Instagram vs Reality», τα αστεία, καταλαβαίνετε.

Παρότι είναι γνωστή περισσότερο για τα αστεία της, παρά για τις ενδυματολογικές επιλογές της, η Αυστραλή κωμικός κυκλοφορεί τη δική της σειρά εσωρούχων. Και αποδεικνύει ότι το sex appeal δεν έχει καμία σχέση με το γραμμωμένο σώμα, αλλά με την αυτοπεποίθηση. Σε συνεργασία με την Bras N Things, έχει σκοπό να δείξει σε όλες μας πόσο υπέροχο είναι το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας – όπως κι αν είναι αυτό.

jenny.gr

Η Barber φόρεσε τα εσώρουχά της, πόζαρε χαμογελαστή και μοίρασε απλόχερα θετικά vibes. Μιλώντας στο Yahoo Lifestyle αποκάλυψε πως δεν είναι απλώς το όνομα πίσω από την εταιρεία, αλλά συμμετείχε ενεργά στη δημιουργική διαδικασία. Θέλει να δώσει στους πελάτες της προϊόντα που τους κάνουν, μεν, να αισθάνονται σέξι και στιλάτοι, αλλά είναι κυρίως λειτουργικά.

«Η εμφάνιση δεν είναι βασική μας προτεραιότητα, αλλά είναι ωραίο να νιώθεις όμορφα και άνετα», εξήγησε.

jenny.gr

«Πραγματικά μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα τόσο στενά με την ομάδα της Bras N Things. Την πρώτη  μέρα ήρθα γεμάτη ιδέες και μία μεγάλη τσάντα με τα αγαπημένα μου βρακάκια και σουτιέν – κάποια εκ των οποίων είχα αγοράσει από την Bras N Thing επειδή μου αρέσει το brand. Ήθελα να βεβαιωθώ πως κάθε σχέδιο ήταν κάτι που κι εγώ θα φορούσα κάθε μέρα. Όλες μας θέλουμε άνετα, σέξι και fun εσώρουχα, και αυτό δημιουργήσαμε μαζί. Τα καταφέραμε».

Προσφέρει τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, ακόμη και στα σουτιέν που ταλαιπωρούν πολλές από εμάς. Η Celeste δε σήκωνε κουβέντα για αυτό – δεν θα άφηνε καμιά μας απ’ έξω. Έχοντας, άλλωστε, γίνει γνωστή ακριβώς επειδή σατίριζε τα άπιαστα, καθόλου ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, δε θα μπορούσε να δώσει κάτι λιγότερο.

jenny.gr

«Αυτό κάνω, πειράζω τα πράγματα που δεν μας συμπεριλαμβάνουν όλους», έχει εξηγήσει. Μας βοηθά λοιπόν να νιώσουμε οι σέξι, δυναμικές, ωραίες γυναίκες που είμαστε. Kι ας μη μοιάζουμε με αγγέλους της Victoria’s Secret.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.