ΣΤΙΛ

Pink 2: Η εορταστική συλλογή του Jacquemus επιστρέφει και φέτος φοριέται από μικρούς και μεγάλους


Μάρθα Κουμπάνη

2 Δεκεμβρίου 2021

Pink 2: Η εορταστική συλλογή του Jacquemus επιστρέφει και φέτος φοριέται από μικρούς και μεγάλους

«Σας αρέσει ακόμα το ροζ;» ρώτησε ο Jacquemus, καθώς η αποκάλυψε την Pink 2 Holiday capsule την Τρίτη. Η δέυτερη εορταστική συλλογή του Παριζιάνου περιλαμβάνει αρκετές συνεργασίες με καλλιτέχνες, σχεδιαστές και επωνυμίες για τη δημιουργία αντικειμένων όπως κεριά, λούτρινα ζωάκια, γυάλινα αντικείμενα ακόμα και ένα ποδήλατο. Και όπως αποκαλύπτει το όνομά της είναι όλη ροζ!

Aνάμεσα στην ροζ αυτή «καταιγίδα» βλέπουμε ακόμα αφρώδες γαλλικό νερό πηγής εμπλουτισμένο με CBD, ιβίσκο και μηδενική ζάχαρη και μια συλλογή από εμβληματικά κομμάτια Jacquemus limited edition για παιδιά, όλα στο signature ροζ χρώμα. Η παιδική συλλογή θα είναι διαθέσιμη για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών, με το λογότυπο του brand να βρίσκεται σε καπέλα, μπλουζάκια, κουκούλα και πολλά άλλα.

Mια παρέα μιρκών παιδιών φορούν τα oversized κομμάτια και ποζάρουν με την πιο αθώα και ναζιάρικη έκφραση σε λευκό φόντο, με τα παιχνίδια τους.

jenny.gr


Κάθε προϊόν διατίθεται αποκλειστικά στο επίσημο eshop Jacquemus από τις 30 Νοεμβρίου και κυμαίνεται από 20 ευρώ έως 350 ευρώ. Η τιμή του e-bike είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας.

 

jenny.gr

Δεδομένης της ζέστης της επιχείρησης μόδας Jacquemus, των ένθερμων followers του σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάσημων πιστών όπως η Kendall Jenner, η Rihanna και οι αδερφές Hadid, η επιδρομή του σχεδιαστή στην ομορφιά είναι πιθανό να προσελκύσει ευρύ ενδιαφέρον.

Ο Γάλλος σχεδιαστής έχει κατορθώσει να τον ακολουθούν στο Instagram 4 εκατομμύρια θαυμαστές.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS