ΣΤΙΛ

Αυτό ήταν το πιο δημοφιλές στιλ παπουτσιών για το 2021


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2021

Αυτό ήταν το πιο δημοφιλές στιλ παπουτσιών για το 2021
Το στιλ παπουτσιών που φόρεσαν περισσότερο οι γυναίκες το 2021

Με τις μπότες με σόλα να γίνονται σχεδόν πανταχού παρούσες τον περασμένο χειμώνα, ήταν θέμα χρόνου η τάση της χοντρής σόλας να διεισδύσει σε άλλα είδη υποδημάτων. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήταν έκπληξη φέτος όταν αρχίσαμε να βλέπουμε statement loafers να κυκλοφορούν σε πολυτελείς και high-street brands.

O Prada ήταν ένα από τα πρωτοπόρα labels της τάσης. Ο ιταλικός οίκος μόδας κυκλοφόρησε νωρίτερα πέρυσι τα χοντρά loafers του, διακοσμημένα με τολογότυπο, προσελκύοντας την προσοχή μοντέλων και influencers, όπως η Elsa Hosk, η Pernille Teisbæk και άλλες. (Το πολυπόθητο στιλ έχει εξαντληθεί από τότε σε πολλές πλατφόρμες.)

Όπως είναι λογικό,πολλά brands ακολούθησαν δημιουργώντας τις δικές τους παραλλαγές: Proenza Schouler, Dr. Martens, Comme des Garçons.

Τα loafers με chunky σόλα φοριούνται με τζιν και πλεκτά ή πλισέ φούστες και φούτερ, την ώρα που το trendέχει αμέτρητες θαυμάστριες στο Instagram. Τόσο πολύ που θεωρείται το πιο δημοφιλές στιλ παπουτσιών του 2021.

Chunky Loafers Trend: Prada Loafers

PHOTO:

@HANNAHLEWISSTYLIST

Chunky Loafers Trend: Elsa Hosk Prada Loafers

PHOTO:

@HOSKELSA

Chunky Loafers Trend: Chainky

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.