ΣΤΙΛ

Olivia Wilde: Mεταμορφώθηκε σε sexy παιδί των λουλουδιών για τα γενέθλια του Harry Styles


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2022

Olivia Wilde: Mεταμορφώθηκε σε sexy παιδί των λουλουδιών για τα γενέθλια του Harry Styles
Olivia Wilde / Instagram
H Olivia Wilde πήγε στα γενέθλια του αγαπημένου της Harry Styles, φορώντας το πιο ανατρεπτικό look, με hippie διάθεση

Σε μια κανονική μέρα, η Olivia Wilde ορκίζεται στις άνετες φόρμες, τα jeans και μπλουζάκια από τη περιοδεία του αγαπημένου της Harry Styles. Αλλά για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, η Wilde επέλεξε κάτι πιο τολμηρό.

Φόρεσε ένα jumpsuit με 70s ψυχεδελικά prints από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2019 τoυ brand Kwaidan Editions, το οποίο αποκάλεσε «jumpsuit των ονείρων» στο Instagram Story της και την μεταμόρφωσε σε σύγχρονο παιδί των λουλουδιών. Η ολόσωμη φόρμα, είχε εφαρμοστή γραμμή που αναδείκνυε την σιλουέτα της, καφέ χρώμα και ζωηρά λουλούδια σε κίτρινη απόχρωση. Η στυλίστρια Karla Welch βρισκόταν πίσω από το χαρούμενο look της Wilde και ήταν εκείνη που μοιράστηκε την φωτογραφία της ηθοποιού στο Instagram με την λεζάντα «κοστούμι γενεθλίων»,προδίδοντας πως το φόρεσε στα γενέθλια του Styles.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Wilde εμφανίζεται με σχέδια του Kwaidan Editions. Τον περασμένο Δεκέμβριο, φόρεσε ένα λεμόνι κοστούμι από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2022 του brand.

Λάτρεις του brand είναι κι άλλες διάσημες σταρ όπως η Hailey Bieber και η Rihanna.

Όσο για τα γενέθλια του Harry, το ζευγάρι γιόρτασε στο εστιατόριο St. John του Spitalfields. Σε μια από τις φωτογραφίες, η Olivia φαίνεται να στέκεται πάνω από ένα τραπέζι διακοσμημένο με φρέσκα λουλούδια και πολύχρωμα κεριά, με το "Happy Birthday" να αναγράφεται σε έναν μαυροπίνακα πίσω της. Ο Harry Styles και η Olivia Wilde γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο ενός έτους. Φαίνεται ότι έναν χρόνο μετά, η σχέση του ποπ σταρ και της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας, είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.