CELEBRITIES

Olivia Wilde και Harry Styles γιορτάζουν έναν χρόνο μαζί με ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

Olivia Wilde και Harry Styles γιορτάζουν έναν χρόνο μαζί με ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους
Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ.

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde πρόκειται να γιορτάσουν την επέτειο ενός έτους -το πιστεύετε ότι έχει περάσει ένας χρόνος από εκείνη την πρώτη φωτογραφία τους να κρατιούνται χέρι-χέρι καθοδόν για έναν γάμο; Φαίνεται ότι έναν χρόνο μετά, η σχέση του ποπ σταρ και της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας, είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε ότι οι δυο τους «έχουν μια εξαιρετική σχέση» και ότι όχι μόνο έχουν γνωρίσει ο ένας τις οικογένειες του άλλου, αλλά ο Styles γνωρίζει σιγά σιγά τα δύο παιδιά της Wilde, τον Otis και την Daisy, που απέκτησε με τον πρώην της, Jason Sudeikis. Επιπλέον, η Wilde έχει γνωρίσει τη μαμά του Styles, η οποία ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Ο Harry γνωρίζει σταδιακά τα παιδιά της», λέει μια πηγή στο People, προσθέτοντας ότι: «Η Olivia περνάει επίσης χρόνο με τη μαμά του Harry».

Και οι δύο ήταν πολύ απασχολημένοι φέτος, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τη σπίθα ζωντανή, παρά την απόσταση: Εκείνη ολοκληρώνει μια ταινία με τον Βrad Pitt και τη Margot Robbie, ενώ ο Styles πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία του Love On Tour στις ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες. Τον Νοέμβριο, οι θαυμαστές είδαν εκείνη και τα παιδιά της να χορεύουν δίπλα στη σκηνή σε ένα από τα shows του Styles, μαζί με τη μαμά του, Anne.

«Προσπαθούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν περισσότερο», προσθέτει η πηγή του People. Η Olivia πετάει συνεχώς στο Λος Άντζελες, όπου ζουν τα παιδιά της, για να ακολουθήσει τον τραγουδιστή στην περιοδεία. Φαίνεται πάντα επικεντρωμένη στο να τα κάνει όλα να λειτουργήσουν. Είναι πραγματικά η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Harry».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020 στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας Don’t Worry Darling, την οποία σκηνοθέτησε η Wilde και όπου ο Styles είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. «Η σχέση του τους ήταν ανοιχτό μυστικό στα γυρίσματα στο Palm Springs», είπε μια πηγή στη The Sun όταν αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.