ΣΤΙΛ

Happy dressing: Aυτή την άνοιξη τα χρωματιστά jeans έρχονται για να σώσουν τη διάθεσή μας


Μάρθα Κουμπάνη

17 Μαρτίου 2022

Happy dressing: Aυτή την άνοιξη τα χρωματιστά jeans έρχονται για να σώσουν τη διάθεσή μας
Είμαστε στην ευχάσριστη θέση να καλωσορίσουμε τα τζιν παντελόνια με χρώμα στην ζωή μας.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, έναν πόλεμο να μαίνεται και να απειλεί την Ευρώπη και τον κόσμο, την αύξηση του πληθωρισμού, τη βενζίνη να είναι πλέον απλησίαστη και τους λογαριασμούς του ρεύματος να κάνουν τζιζ, οι προσπάθειες της μόδας να επιβάλει ελπίδα και αισιοδοξία έχουν γίνει αισθητές τους τελευταίους μήνες.

Η αποθέωση του ηδονισμού στις πρόσφατες πασαρέλες, ο υποβιβασμός του μινιμαλισμού και η άνοδος του chaotic chic, καθώς και το νέο αισθητικό ρεύμα στο οποίο κυριαρχεί η υπερβολή και το αδιάκριτο μίγμα vintage ενδυμάτων, είναι μερικά μόνο από τα trends που έχουν αυτοσκοπό το happy dressing. Αν συμφωνήσουμε ότι το στιλ μπορεί να προσφέρει ψυχολογική και συναισθηματική ανάταση, τότε ένας απλός τρόπος είναι τα φωτεινά χρώματα.

Jenny.Gr

Αυτή τη σεζόν το χρώμα είναι παντού και σε γερές δόσεις. Έτσι όσο κι ανα αγαπάμε τα blue jeans είμαστε στην ευχάσριστη θέση να καλωσορίσουμε τα τζιν παντελόνια με χρώμα στην ζωή μας. Το street style το έκανε ήδη και τα κορίτσια της μόδας εμφανίζονται με τα πιο fun και στιλάτα denim σε κίτρινο, πράσινο, πετρόλ, μοβ, πορτοκαλί.

Jenny.Gr

Τα τζιν με χρώμα είναι μια ωραία επιλογή για να φέρουμε την άνοιξη στο στιλ μας από σήμερα κιόλας, αφού από τη μία εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνουμε ζεστές και άνετες και από την άλλη γίνονται η βάση για happy dressing, φωτίζοντας τα looks μας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.