ΣΤΙΛ

Τα πιο κομψά μακρυμάνικα tops για να αποχαιρετήσετε τα πουλόβερ


Μάρθα Κουμπάνη

23 Μαρτίου 2022

Τα πιο κομψά μακρυμάνικα tops για να αποχαιρετήσετε τα πουλόβερ
Ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή που ο καιρός δεν είναι ακόμη αρκετά ζεστός για T-Shirt

Όταν ένα ρούχο μπορεί να φορεθεί όλον τον χρόνο και να δείχνει κομψό, μιλάμε για ένα wardrobe staple. Eιδικά αν το κομμάτι αυτό μπορεί να γίνει η βάση για layering και styling όπου μπορείτε να προσθέσετε prints, χρώμα και προσωπικότητα. Ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι πληρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν την εποχή (εκτός φυσικά από τα πλεκτά της άνοιξης) που ο καιρός δεν είναι αρκετά ζεστός για T-Shirt, αλλά και τα χοντρά μάλλινα πουλόβερ είναι υπερβολικά βαριά.

Φυσικά, θα υπάρχει πάντα μια θέση για το απλό λευκό, γκρι ή μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι στην ντουλάπα μας, που είναι τόσο χρήσιμα για layering.

Στην αγορά ωστόσο, εντοπίζουμε μοναδικά σχέδια και χρώματα που μας κάνουν να θέλουμε να ξεφύγουμε από την μονοτονία των neutrals. Από τις ναυτικές ρίγες των Breton tops, στις πολύχρωμες των Rugby shirts, τα μεγάλα, ψυχεδελικά εμπριμέ των '70s και τα ρομαντικά necklines αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα μακρυμάνικα tops. Θα τα φορέσουμε με τις Y2K minis αλλά και τα φαρδιά μας τζιν. Ή ίσως κάνουμε μια εξαίρεση για να τα συνδυάσουμε με cargos.

Aνακαλύψτε τα παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.