ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το παντελόνι που κάθε It girl έχει στην ντουλάπα του


Μάρθα Κουμπάνη

25 Μαρτίου 2022

Αυτό είναι το παντελόνι που κάθε It girl έχει στην ντουλάπα του
Η Rihanna, η Dua Lipa, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber και η Gigi και η Bella Hadid είναι όλες big fans των cargo παντελονιών

Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα cargo παντελόνια επιστρέφουν επίσημα σύμφωνα με τα It-girls σε όλο τον κόσμο. Η Rihanna, η Dua Lipa, η Emily Ratajkowski, η Hailey Bieber και η Gigi και η Bella Hadid είναι όλες big fans, γεγονός που υποδηλώνει ότι η τάση είναι εδώ για να μείνει.

Τα cargos δημιουργήθηκαν αρχικά για βρετανικό στρατιωτικό προσωπικό και ως αποτέλεσμα συνδέθηκαν με πρακτικά επαγγέλματα στα οποία η λειτουργικότητα έχει προτεραιότητα έναντι του στιλ. Ωστόσο, στα 90s το παντελόνι έγινε must σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. χάρη σε γυναικεία μουσικά groups όπως οι TLC, All Saints και Destiny’s Child.

Jenny.Gr

Fast forward στο σήμερα και brands όπως οι Tom Ford, Blumarine, Diesel, Balmain και Dion Lee παρουσιάζουν τα δικά του cargos στις runway collections τους. Την τόσο δυναμική επιστροφή τους όμως σίγουρα την οφείλουμε στη RiRi, τη Dua και τη Bella. Καθεμία από τις εν λόγω κυρίες το φορά με τον δικό της τρόπο: Mε φανελάκι, statement jacket, hoodie και μας δίνει έμπνευση.

Jenny.Gr

Το μόνο που μένει είναι να προσθέσετε μερικά εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως body chains και ζώνες αλυσίδες, ή muppet hats. H επιλογή είναι δική σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.