ΣΤΙΛ

Η JLo φόρεσε το κομψό και άνετο φόρεμα μέσα στο οποίο ευχόμαστε να περάσουμε όλο το καλοκαίρι


JTeam

27 Μαρτίου 2022

Η JLo φόρεσε το κομψό και άνετο φόρεμα μέσα στο οποίο ευχόμαστε να περάσουμε όλο το καλοκαίρι
Eπέλεξε ένα πολύ κομψό και άνετο φόρεμα σε ζωηρή απόχρωση, μέσα στο οποίο θα θέλαμε να περάσουμε ολόκληρο το καλοκαίρι μας.

Πρόσφατα η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση στα βραβεία iHeartRadio 2022 και από το πλευρό της δεν έλειπε ο Ben Affleck και τα παιδιά της.

Η λαμπερή τραγουδίστρια παρέλαβε με δάκρυα στα μάτια το βραβείο Icon και είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα ακόμα και όταν δεν πίστευα εγώ. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε και μου θυμίσατε ποια πραγματικά είμαι».

Αυτή την φορά ο φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles, όπου ήταν απλή αλλά εξίσου εντυπωσιακή στο δρόμο της για ένα meeting. Eπέλεξε ένα πολύ κομψό και άνετο φόρεμα σε ζωηρή απόχρωση, μέσα στο οποίο θα θέλαμε να περάσουμε ολόκληρο το καλοκαίρι μας.

Η σούπερ σταρ, 52 ετών, φόρεσε ένα mini shirt dress με μακριά μανίκια σε πορτοκαλί χρώμα,αποκαλύπτοντας τα γυμνασμένα πόδια της. Ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνιση με μια καφέ δερμάτινη ζώνη Valentin, τσάντα από ψάθα και χρυσές σαγιονάρες.

Jenny.Gr

Το πορτοκαλί είναι από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν, με το χρώμα να σε παρασέρνει με την ενέργεια του. Το ίδιο το φόρεμα είναι η επιτομή της άνεσης και ιδανικό για τις πρώτες ζεστές ημέρες της άνοιξης: Δροσερό, με oversized χαλαρή γραμμή, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον feminine χαρακτήρα του με την προσθήκη της ζώνης και το αποτέλεσμα της τονισμένης μέσης.

Jenny.Gr

Μπορείτε αν θέλετε να το φορέσετε στις βόλτες του Σαββατοκύριακου, με λευκά sneakers, αλλά και στο γραφείο με loafers, μπαλαρίνες ή mule πέδιλα.

Απλά υπέροχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.