ΣΤΙΛ

Rihanna: Το πιο glam maternity look της μεχρι στιγμής περιλάμβανε πιτζάμες- Ναι, πιτζάμες


JTeam

11 Απριλίου 2022

Rihanna: Το πιο glam maternity look της μεχρι στιγμής περιλάμβανε πιτζάμες- Ναι, πιτζάμες
Η Rihanna στο τελευταίο της maternity look φόρεσε πιτζάμες

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Rihanna αντιστέκεται στην παρόρμηση να φορέσει ό,τι πιο άνετο υπάρχει, όπως ριχτά φορέματα, τουνίκ ή ακόμα και τζιν εγκυμοσύνης. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κατά της άνεσης και το πρόσφατο look της το αποδεικνύει.

H Riri βγήκε για δείπνο στο Wally's στο Μπέβερλι Χιλς με πολυτελείς πιτζάμες, που ήταν ο τέλειος συμβιβασμός για όταν θέλεις να βγεις, αλλά δεν θέλεις να ντυθείς. Για την έξοδο, φορούσε ένα μακρύ μπλε σατέν πουκάμισο πιτζάμας με μόνο ένα κουμπί κουμπωμένο στο ύψος του στήθους της, που αποκάλυπτε την κοιλιά της και ένα ζευγάρι μικροσκοπικό βαμβακερό σορτς από κάτω. Τα αστραφτερά αθλητικά παπούτσια Nike, ένα διαμαντένιο κολιέ και μια μίνι τσάντα Balenciaga έδωσαν μια επιπλέον glam στο κατά τα άλλα lounge-about σύνολο.

Jenny.Gr

Οι φυσικές μπούκλες της Rihanna ήταν πιασμένες σε μια ψηλή αλογοουρά και το πρόσωπό της έδειχνε πολύ λαμπερό. Κάτι που, μαντεύουμε ότι είναι συνδυασμός εγκυμοσύνης και Fenty Beauty. Τον περασμένο μήνα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Elle, η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε ότι το μακιγιάζ έχει βοηθήσει να ενισχύσει τη λαμπερή της επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Το μακιγιάζ σίγουρα σε βοηθά να νιώθεις αληθινός άνθρωπος», εξήγησε η Rihanna. «Απλώς επικεντρώθηκα πολύ στην ενυδάτωση και στο περίγραμμα. Το πρόσωπο γίνεται λίγο στρογγυλό και παχουλό. Η μύτη αρχίζει να απλώνεται. Όλα είναι πρόκληση, από το να ντυθείς στο πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου. Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσουν πράγματα που με αναγκάζουν να είμαι δημιουργική με νέους τρόπους. Και με την ομορφιά, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να κάνεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS