CELEBRITIES

Forbes: Η Rihanna μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων


JTeam

7 Απριλίου 2022

Forbes: Η Rihanna μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα των δισεκατομμυριούχων
Το Forbes όπως κάθε χρόνο δημοσίευσε την λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου και μάλιστα είδαμε για πρώτη φορά πολλούς celebrities με την Rihanna να ξεχωρίζει

Η Rihanna λοιπόν έκανε το ντεμπούτο της και βρέθηκε ανάμεσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη θέση 1.729.

Στα 34 της χρόνια έχει καταφέρει να γίνει δισεκατομμυριούχος στη χώρα της και και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός. Φυσικά ας μην ξεχνάμε και την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τα brands “Fenty” και “SavageX Fenty lingerie”. Με όλες τις παραπάνω δραστηριότητες έχει πλέον περιουσία 1.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

H ίδια μάλιστα πριν λίγο καιρό αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, A$AP Rocky. Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε well done Rihanna!

Στη λίστα είδαμε ακόμη τον σκηνοθέτη, Peter Jackson που έχει ξεχωρίσει με τη σειρά «Lord of the Rings» και μπήκε στη λίστα με περιουσία 1.5 δισεκατομμυρίων και κατέκτησε τη θέση 1.929 της λίστας.

Τέλος, στη λίστα επέστρεψαν και πολλοί διάσημοι όπως η Kim Kardashian με περιουσία 1.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Kanye West με 2 δισεκατομμύρια, αλλά και η Oprah Winfrey με 2.6 δισεκατομμύρια δολάρια.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.