ΣΤΙΛ

Η Brooke Shields ποζάρει με την κόρη της, Grier, για τη Victoria's Secret και την Ημέρα της Μητέρας


JTeam

13 Απριλίου 2022

Η Brooke Shields ποζάρει με την κόρη της, Grier, για τη Victoria's Secret και την Ημέρα της Μητέρας
Oι δυό τους εμφανίζονται μαζί στη νέα καμπάνια για την Ημέρα της Μητέρας της Victoria's Secret

Η Brooke Shields δεν είναι ξένη στον κόσμο του modeling. Ουσιαστικά, ήταν η βιομηχανία του θεάματος που την μεγάλωσε. Από τότε που ξεκίνησε, σε ηλικία μόλις 11 ετών, πρωταγωνίστησε σε εξώφυλλα και καμπάνιες μερικών από τα μεγαλύτερα brands στον κόσμο - για να μην αναφέρουμε την επιτυχημένη καριέρα της ως ηθοποιός. Αλλά για τις δύο κόρες της, τη Rowan και την Grier Henchy, η Brooke δεν είναι παγκοσμίου φήμης μοντέλο, ηθοποιός ή συγγραφέας. Είναι απλώς μια μαμά που έχει πάθος να βλέπει τα παιδιά της να κυνηγούν τους δικούς τους στόχους και όνειρα -κάτι που, στην περίπτωση της Grier, είναι να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της στο modeling.

Ακριβώς όπως η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, έτσι και η κόρη της Brooke Shields, Grier Henchy, ακολουθεί πλέον την καριέρα της μαμάς της.

.

Σήμερα οι δυό τους εμφανίζονται μαζί στη νέα καμπάνια για την Ημέρα της Μητέρας της Victoria's Secret, στην οποία η Shields μιλάει για το πώς αισθάνεται που βλέπει το κορίτσι της να μπαίνει μπροστά στην κάμερα. «Ήταν πολύ συναισθηματικό και ήταν σαν να έβλεπα το κοριτσάκι μου να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μου», είπε στο InStyle. «Ήταν πραγματικά μια περήφανη στιγμή που μπόρεσα να ποζάρω δίπλα στην κόρη μου για μια τόσο σημαντική καμπάνια. Το να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο δυναμικές γυναίκες με τόσο όμορφες αφηγήσεις μητέρας-κόρης είναι ενδεικτικό της αφοσίωσης της Victoria's Secret στο να γιορτάζει όλες τις γυναίκες».

Jenny.Gr

Όπως κάθε μαμά, η Shields προστατεύει την κόρη της και παραδέχτηκε ότι είναι τρομακτικό να βλέπει την Grier να μπαίνει σε έναν τομέα που έχει αλλάξει εντελώς από τότε που ξεκίνησε η ίδια, τη δεκαετία του '70. Αν και η Shields είναι σίγουρη ότι η κόρη της θα είναι καλά στο τέλος. Η Shields ελπίζει να δει την Grier να συνεχίσει να εργάζεται σε καμπάνιες όπως αυτή της Victoria's Secret, που περιέχουν θετικά μηνύματα και προσπαθούν να ανυψώσουν τις γυναίκες.

«Θα ήθελα πολύ για την Grier να συνεχίσει να συμμετέχει σε ουσιαστικές καμπάνιες, που εμπνέουν όπως αυτή, που ενισχύουν την αγάπη που έχουν οι γυναίκες η μία για την άλλη», είπε η Brooke.

«Νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να καταλάβει ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από το να αγαπάς τον εαυτό σου και τους άλλους. Το να συμμετέχει σε εγχειρήματα modeling που αγκαλιάζουν τις γυναίκες σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής τους είναι ένα τέτοιο δώρο σε αυτόν τον κλάδο».

Jenny.Gr

Η Brooke πρόσθεσε: «Η Victoria's Secret περνάει πραγματικά αυτό το μήνυμα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που αυτή η καμπάνια θα είναι μέρος του δικού της ταξιδιού στο modeling».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.