ΣΤΙΛ

H Blake Lively φόρεσε το χρώμα της σεζόν και αν ψάχνατε wedding guest looks, μπορείτε να σταματήσετε


Μάρθα Κουμπάνη

28 Απριλίου 2022

H Blake Lively φόρεσε το χρώμα της σεζόν και αν ψάχνατε wedding guest looks, μπορείτε να σταματήσετε
To look της μας ενέπνευσε με πολλούς τρόπους

Η Blake Lively τόλμησε να φορέσει ένα από τα πιο έντονα χρώματα σε ένα monochromatic look: το ζωηρό πορτοκαλί. Η πρώην πρωταγωνίστρια του Gossip Girl και συμπρόεδρος του Met Gala φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με ένα πορτοκαλί κορμάκι με ασορτί blazer ζώνη και παντελόνι, όλα από τον Sergio Hudson. H Blake Lively, η οποία θα συμπαρουσιάσει το Met Gala 2022 μαζί με τους Ryan Reynolds, Regina King, Lin-Manuel, εντυπωσίασε με το πορτοκαλί 70s inspired outfit της.

Jenny.Gr

Ολοκλήρωσε μάλιστα την εμφάνιση της με μια τσάντα Louis Vuitton Capucines σε απόχρωση cream-ochre, μαζί με ένα ζευγάρι T-bar ψηλοτάκουνες γόβες.

To look της μας ενέπνευσε με πολλούς τρόπους. Όχι μόνο το φωτεινό χρώμα έρχεται να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο την ανεβασμένη διάθεση μας, αλλά το κοστούμι με χρώμα είναι μια τέλεια πρόταση για τους γάμους της άνοιξης στους οποίους είμαστε καλεσμένες.

Η Lively είναι γνωστό ότι κάνει μόνη της το styling εδώ και χρόνια. Το 2018 αποκάλυπτε στο Women's Wear Daily τον λόγο που δεν έχει προσλάβει κάποιο στιλίστα. «Μου αρέσει το styling», είπε. «Λατρεύω το σχέδιο και μου αρέσει η μόδα και είναι ένας τρόπος να είσαι δημιουργικός. Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο μου αρέσει να φτιάχνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ των φίλων μου ή να μαγειρεύω. Μάλλον σχετίζεται μετα control issues. Eίναι σαν, «Εντάξει, το έκανα, το ολοκλήρωσα, έγινε!»».

«Είναι πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι δύσκολο να ντυνόμαστε όλοι μόνοι μας κάθε πρωί», πρόσθεσε. «Οπότε μόλις έχεις τα ρούχα, απλώς επιλέγεις τι να φορέσεις όπως κάθε άλλος άνθρωπος. Αλλά είναι πιο εύκολο γιατί έχεις πρόσβαση σε ρούχα και επομένως δεν είναι τόσο δύσκολο. Το δύσκολο μέρος είναι να δεις όλες τις επιδείξεις μόδας και να τραβήξεις screenshots όλων των εμφανίσεων που σου. Αλλά πολλά από αυτά είναι επειδή έχω σχέσεις με τους σχεδιαστές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.