ΣΤΙΛ

Πρόβλεψη: To 2022 τα fashion girls θα απαρνηθούν το τζιν τους για αυτό το παντελόνι


Μάρθα Κουμπάνη

30 Απριλίου 2022

Πρόβλεψη: To 2022 τα fashion girls θα απαρνηθούν το τζιν τους για αυτό το παντελόνι
Πρόβλεψη: To 2022 τα fashion girls θα απαρνηθούν το τζιν τους για αυτό το παντελόνι

Τα τζιν είναι χωρίς αμφιβολία η «ραχοκοκαλιά»της γκαρνταρόμπας μας. Τον τελευταίο καιρό όμως βλέπουμε τα κορίτσια της μόδας να απαρνιούνται το αγαπημένο τους denim παντελόνι για ένα άλλο εξίσου ευέλικτο, χαμηλών τόνων και δροσερό στιλ, αλλά πολύ πιο φρέσκο και πιο επίκαιρο. Mιλάμε για τα baggy παντελόνια.

Aν ρίξετε μια ματιά στις πασαρέλες για την S/S 22 θα παρατηρήσετε ένα κοινό στοιχείο σε όλες τις συλλογές: Τα παντελόνια γίνονται πιο ευρύχωρα. Είτε είναι υφασμάτινα παντελόνια με χαλαρή εφαρμογή, είτε πιο μοντέρνα στιλ, όπως τα cargos και τα parachute pants, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι τα στενά παντελόνια δεν έχουν θέση στο καθημερινό μας στιλ (τουλάχιστον για τώρα).

Το fashion crowd λατρεύει τα φαρδιά παντελόνια με ψηλή μέση, χωρίς να λέει και όχι στα χαμηλοκάβαλα, στην denim εκδοχή. Στην πρώτη περίπτωση οι γυναίκες τα φορούν με δερμάτινες ζώνες, ενώ και στις δύο περιπτώσεις τα συνοδεύουν με λευκά tank tops, bandeau και oversized ανοιχτά πουκάμισα και jockey caps.

Aυτό που μας αρέσει στο trend είναι ο ανδρόγυνος, μίνιμαλ χαρακτήρας και το σοφιστικέ στιλ σε συνδυασμό με sporty vibes που αποπνέουν τα outfits.

Χρειάζεστε παραπάνω λόγους για να πειστείτε να τα υιοθετήσετε;

baggy pants trend

@ANNELAUREMAIS

relaxed pants trend

@AMAKA.HAMELIJNCK

how to wear the baggy pants trend

@ENDLESSLYLOVECLUB

how to style baggy pants

@ANOKYVE

outfits with baggy pants

@FILIS_PINA

baggy pants trend on Instagram

PHOTO:

@LINDATOL_

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.