ΣΤΙΛ

Η cult τσάντα που επιστρέφει κρέμεται ήδη στα χέρια των πιο διάσημων γυναικών


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαΐου 2022

Η cult τσάντα που επιστρέφει κρέμεται ήδη στα χέρια των πιο διάσημων γυναικών
Η επιστροφή της Fendi Spy συμπίπτει  με την αναβίωση των πιο εμβληματικών τσαντών της δεκαετίας του '00

Όταν μιλάμε για iconic και cult τσάντες που επιστρέφουν από το παρελθόν ο οίκος Fendi είναι υπεύθυνος για την δημιουργία μερικών από τα πιο λατρεμένα αξεσουάρ στην ιστορία της μόδας. Μετά τον θρίαμβο της Fendi baguette που επέστρεψε στα χέρια των σύγχρονων it girls, είναι η σειρά της Fendi Spy. Ενώ οι τσάντες ήταν δημοφιλείς στα μέσα της δεκαετίας του ’00, επέστρεψαν τον περασμένο χρόνο. Η Rihanna εθεάθη να φοράει την εξαιρετικά σπάνια έκδοση «Squirrel» από βελούδο και παγιέτες. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Bella Hadid φόρεσε μια boho εκδοχή της τσάντας σε κατακόκκινο πορτοκαλί δέρμα με δερμάτινο χερούλι.

Η επιστροφή της Fendi Spy συμπίπτει με την αναβίωση των πιο εμβληματικών τσαντών της δεκαετίας του '00 όπως η Chloé Paddington, η Marc Jacobs Stam, η Proenza Schouler PS1, η Saint Laurent Mombasa και σε κάποιο βαθμό, η Balenciaga City, η οποία είναι και πάλι παντού.

Η τσάντα Spy δημιουργήθηκε το 2005 από την Silvia Fendi και αποθεώθηκε.

Η λίστα με τις διάσημες θαυμάστριες είναι μεγάλη: η Gwen Stefani, η Nicky Hilton, η Heidi Montag και η Sarah Jessica Parker (snakeskin).

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.