ΣΤΙΛ

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William είδαν το Top Gun: Maverick αλλά όλοι κοιτούσαν τη Δούκισσα


JTeam

20 Μαΐου 2022

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William είδαν το Top Gun: Maverick αλλά όλοι κοιτούσαν τη Δούκισσα
Photo credit: Splash/Ideal Images
Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Top Gun: Maverick, όμως η εμφάνιση της Kate ήταν το πραγματικό υπερθέαμα της βραδιάς

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Top Gun: Maverick στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πλατεία Leicester του Λονδίνου το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλευρό του πρωταγωνιστή της ταινίας, Tom Cruise. Και η Kate ήταν απλά εκθαμβωτική. Για την περίσταση φόρεσε ένα μαύρο gown Roland Mouret με λευκή λαιμόκοψη που αποκάλυτε τους ώμους και τα γυμνασμένα χέρια της, ενώ αγκάλιαζε την σιλουέτα της. Είχε τα μαλλιά της λυτά, ενώ το πρόσωπό της πλαισίωνε ένα λαμπερό ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Ο πρίγκιπας William εμφανίστηκε με ένα κλασικό μαύρο σμόκιν και παπιγιόν - αλλά έκανε την ανατροπή και έγινε λίγο πιο τολμηρός στα παπούτσια. Εμπνεόμενος από το θέμα της ταινίας, επέλεξε loafers Crockett & Jones κεντημένα με αεροπλάνα F18!

Jenny.Gr
Photo credit: Getty/Ideal Images

Ο William, ο οποίος ήταν ο ίδιος πιλότος ελικοπτέρου της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, και η Kate συναντήθηκαν επίσης με άλλα μέλη του καστ, όπως η Jennifer Connelly και ο Miles Teller, που υποδύεται τον γιο του φίλου του Cruise, Goose, από την αρχική ταινία.

Η πρεμιέρα στο Λονδίνο δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το πριγκιπικό ζεύγος είδε την πολυαναμενόμενη ταινία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φαίνεται πως παρακολούθησαν μια ειδική προβολή του σίκουελ του Top Gun μετά από πρόσκληση του ίδιου του Cruise, ο οποίος είχε ακούσει ότι ο William ήταν θαυμαστής της αρχικής ταινίας του 1986.

«Έχουμε πολλά κοινά», είπε ο Cruise για τον πρίγκιπα στην πρεμιέρα, σύμφωνα με το My London. «Και οι δύο αγαπάμε την Αγγλία και είμαστε και οι δύο αεροπόροι, αγαπάμε και οι δύο τις πτήσεις».

Η πρεμιέρα διοργανώθηκε από την Paramount Pictures και το The Film and TV Charity και θα είναι η 72η Βασιλική Κινηματογραφική Παράσταση που θα πραγματοποιηθεί από το φιλανθρωπικό ίδρυμα στην σχεδόν 100χρονη ιστορία του. Η φιλανθρωπική οργάνωση στηρίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται στα παρασκήνια της βιομηχανίας του κινηματογράφου και της τηλεόρασης της Βρετανίας και έγινε έκκληση, ειδικά εν μέσω της πανδημίας COVID-19 όταν πολλοί τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες έχασαν τα προς το ζην.

Προηγουμένως ο 59χρονος ηθοποιός συνδιοργάνωσε μια τηλεοπτική εκδήλωση για τον εορτασμό των 70 χρόνων βασιλείας της βασίλισσας Elisabeth στο Royal Windsor Horse Show, όπου η 96χρονη μονάρχης έδωσε το παρών.

Όσο για τον πρίγκιπα William ως πρόεδρος της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, και η Kate αγαπούν τις λαμπερές κινηματογραφικές πρεμιέρες. Τον Σεπτέμβριο, η Kate έλαμψε με ένα χρυσό φόρεμα Jenny Packham με μια δραματική κάπα για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond, No Time to Die.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.