ΣΤΙΛ

Η Anne Hathaway φόρεσε το πιο ηλιόλουστο Valetino και μας γέμισε αισιοδοξία


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιουνίου 2022

Η Anne Hathaway φόρεσε το πιο ηλιόλουστο Valetino και μας γέμισε αισιοδοξία
Η Hathaway συνεχίζει το σερί θεαματικών εμφανίσεων που ξεκίνησε στις Κάννες, αυτή τη φορά με ένα look που φωτίζει τα πάντα γύρω της

Η Anne Hathaway λατρεύει να τα looks με τολμηρό χρώμα στο κόκκινο χαλί. Είτε πρόκειται για ένα βαθύ κόκκινο φόρεμα από τούλι Ralph & Russo στην ταράτσα του Harrods, είτε εντυπωσιακό φόρεμα Atelier Versace επενδυμένο με χρυσές παγιέτες στα Critics’ Choice Awards, η ηθοποιός δεν διστάζει να πειραματιστεί με bold επιλογές.

Η τελευταία της εμφάνιση έφερε το φως στο δείπνο του οίκο Bulgari, του οποίου είναι πρέσβειρα στο Παρίσι. Η 39χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα χαρούμενο σύνολο Valentino σε έντονη κίτρινη απόχρωση. Για την ακρίβεια φορούσε ένα έντονο κίτρινο oversized πουκάμισο και ασορτί μίνι φούστα, ένα λευκό ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα και φυσικά ένα statement κολιέ Bulgari γεμάτο με διαμάντια.

To αστραφτερό κόσμημα ξεπρόβαλλε μέσα από το μάξι πουκάμισο με τη χαλαρή εφαρμογή, ενώ τον καρπό της στόλιζε ένα βραχιόλι με διαμάντια.

Η Anne Hathaway έκανε το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα του οίκου Βulgari στο Φεστιβάλ των Καννών, όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα Armani Privé, το κολιέ Mediterranean Reverie και ένα δαχτυλίδι με ζαφείρι- όλα από την πρόσφατη συλλογή του brand.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.