CELEBRITIES

Ο Keanu Reeves σε κοινή εμφάνιση με τη σύντροφό του, Alexandra Grant, μετά από 3 χρόνια


JTeam

8 Ιουνίου 2022

Ο Keanu Reeves σε κοινή εμφάνιση με τη σύντροφό του, Alexandra Grant, μετά από 3 χρόνια
Splash Ideal Images
Ο Keanu Reeves έκανε μία σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την αγαπημένη του, Alexandra Grant

Αυτό το ζευγάρι είναι αναμφίβολα από τα αγαπημένα μας γιατί παρουσιάζουν σταθερά την πιο αληθινή πλευρά του Hollywood -και ταυτιζόμαστε.

H πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση λοιπόν έγινε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Los Angeles και για μία ακόμη φορά έκλεψαν όλα τα βλέμματα.

Ο 57χρονος ηθοποιός και η 49χρονη καλλιτέχνης έδωσαν το παρών στο MOCA Gala και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πιασμένοι χέρι χέρι, δείχνοντας πολύ ευδιάθετοι.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Μάλιστα, έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο LACMA Art + Film Gala, όπου οι fans είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη γνωστή εικαστικό. Το ζευγάρι ήταν πρώτα καλοί φίλοι καθώς είχαν συνεργαστεί στο βιβλίο του Reeves το 2011, όπως και στο επόμενο βιβλίο του το 2016, στα οποία η Grant είχε δημιουργήσει τα εικαστικά.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Η Grant σε παλαιότερη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τον γάμο είχε απαντήσει: «Mε ένα ποτήρι κρασί, θα λάτρευα να σας πω. Η αγάπη σε κάθε επίπεδο είναι σημαντική στην ταυτότητά μου. Πώς σου φαίνεται αυτό για να αποφύγω την ερώτηση; Δεν πιστεύω πως η απομόνωση είναι ο τρόπος. Υπάρχει μία περίοδος απομόνωσης που επιδιώκω ως ζωγράφος, όμως εκτιμώ βαθιά την εμπειρία του να είσαι σε σχέσεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.