ΣΤΙΛ

7 καλοκαιρινά trends που θα κάνουν update στο στιλ σας


Μάρθα Κουμπάνη

13 Ιουνίου 2022

7 καλοκαιρινά trends που θα κάνουν update στο στιλ σας
Στοιχεία και πινελιές που αναβαθμίζουν τα looks μας με τρόπο μοναδικό.

Ιούνιος και το μόνο που θέλουμε για τους επόμενους μήνες είναι να περνάμε τις μέρες μας (οκ τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα) φορώντας μόνο το μαγιό μας. Όσο όμως κι αν αγαπάμε το καινούργιο μας ολόσωμο μαγιό ή floral μπικίνι, πάντα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για όλα τα νέα trends και microtrends της μόδας που μπορούμε να υιοθετήσουμε για να κάνουμε στιγμιαίο update στο στιλ μας.

Oι λογαριασμοί των πιο stylish γυναικών παραμένουν μια καλή πηγή καθημερινής έμπνευσης για εμάς. Τα fashion girls ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πώς να κάνουν το κομψό καλοκαιρινό στιλ να δείχνει εύκολο και διασκεδαστικό.

Σύμμαχός τους τα micro trends, στοιχεία και πινελιές που προσθέτουν στα looks τους και τα αναβαθμίζουν με τρόπο μοναδικό. Καπέλα, μοτίβα και μοντέρνες γραμμές στα φορέματα είναι μερικά μόνο από αυτά που αξίζει να δοκιμάστετε για style update. Σας εγγυώμαστε ότι θα σας φτιάξουν την διάθεση.

1. Tube dresses

microtrends summer 2022

@APRILLOCKHART

2. Clogs

microtrends 2022

@HANNAHLEWISSTYLIST

3. Banana bags

microtrends 2022

@_MARISMARTINS_

4. Καπέλα με prints

microtrends 2022

@MARIA_BERNAD

microtrends 2022

@FIAHAMELIJNCK

5. Graphic prints

microtrends 2022

@ANNASARLVIT

6. Styling με ένα μαντήλι

microtrends 2022

@ALEXISBADIYI

7. Πλισέ φούστες

microtrends 2022

@ALYSSAINTHECITY

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.