ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το μοναδικό top που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι για stylish εμφανίσεις


JTeam

4 Ιουλίου 2022

Αυτό είναι το μοναδικό top που χρειάζεστε φέτος το καλοκαίρι για stylish εμφανίσεις
Το top που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας

Οk, το καταλάβαμε. Μετά την πανδημία η βιομηχανία της μόδας αποφάσισε πως το πολυπόθυτο αίσθημα ελευθερίας έρχεται αφαιρώντας ύφασμα και αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερο δέρμα. Έξυπνα κοψίματα, μικροσκοπικές μίνι φούστες και χαμηλοκάβαλα παντελόνια είναι μόνο μερικές από τις τολμηρές τάσεις της σεζόν που κυριαρχούν. Οι συλλογές για της άνοιξη καλοκαίρι Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 ανέδειξαν και ακόμα μια τάση, αυτή την φορά στα tops.

Τα halter necks είναι η γραμμή που θα αποκαλύψει τους ώμους και θα φέρει Y2K vibes στο στιλ μας. Brands όπως οι STAUD, Balmain και Victor Gelmaud παρουσίασαν όμορφα tops που τυλίγονταν με χάρη γύρω από το λαιμό κάθε μοντέλου για να δημιουργήσουν διάφορες αισθησιακές και παιχνιδιάρικες σιλουέτες. Η nostalgia παίζει επίσης τον δικό της καθοριστικό ρόλο στην αναβίωση του halter top το 2022, καθώς το στιλ ήταν χαρακτηριστικό των δεκαετιών του '90 και του '00.Stylish, sexy και ταυτόχρονα δροσερά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο για το καλοκαίρι. Προσθέστε τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο θα τονίσουν το μαύρισμα μας και έχετε το hot trend της σεζόν.

Πώς θα το φορέσετε; Δείτε παρακάτω πώς το φορούν τα fashion girls και πάρτε έμπνευση.

Στη βραδινή έξοδο

Ρετροφουτουριστικό

Με sarong skirt

Διακριτικός ρομαντισμός

Maximal

Ουδέτεροι τόνοι

Sporty Tenniscore

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.