ΣΤΙΛ

H πρώτη εμφάνιση της Rihanna μετά τη γέννηση του γιου της με total Prada look


JTeam

4 Ιουλίου 2022

H πρώτη εμφάνιση της Rihanna μετά τη γέννηση του γιου της με total Prada look
H pop star έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον A$AP Rocky με ένα ρούχο που ήταν πολύ Rihanna.

Όπως και η εγκυμοσύνη, έτσι και η μητρότητα δεν εμποδίζει τη Rihanna να ντύνεται όπως θέλει.

Ενώ μερικές νέες μαμάδες αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό την γκαρνταρόμπα τους μετά την απόκτηση ενός μωρού, η RiRi δεν είναι μία από αυτές. Την Παρασκευή, η pop star έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον A$AP Rocky με ένα ρούχο που ήταν πολύ Rihanna.

Η Rihanna εθεάθη στη γειτονιά Crystal Palace του Λονδίνου. Η τραγουδίστρια φορούσε total black σύνολο με μαύρο κολάν και μαύρο puffer jacket με κουκούλα του οίκου Prada για να συνοδεύσει τον σύντροφό της στο Wireless Festival στο Λονδίνο. Τα συνδύασε με ένα ογκώδες ασημένιο κολιέ και με ένα διαμαντένιο τσόκερ, σκουλαρίκια κρίκους και μια μαύρη τσάντα. Τα μακριά σκούρα μαλλιά της έπεφταν ελέυθερα και ίσια στους ώμους της.

Τον περασμένο μήνα, η Rihanna καλωσόρισε το αγοράκι της και από τότε περνάει πολύ χρόνο μαζί του στο σπίτι στο Los Angeles, σύμφωνα με το People. «Η Rihanna σπάνια φεύγει από το πλευρό του. Είναι μια φανταστική μαμά», σύμφωνα με πηγή. «Ήθελε να γεννήσει στο Los Angeles μιας κι έχει ένα μεγάλο σπίτι με αυλή. Απολαμβάνει να κάθεται έξω με το μωρό της».

Μάλιστα, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η τραγουδίστρια «δεν βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά και απολαμβάνει να περνάει πολύ χρόνο με το μωρό της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS