ΣΤΙΛ

Η Jennifer Lawrence φοράει το πιο αμφιλεγόμενο παπούτσι του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2022

Η Jennifer Lawrence φοράει το πιο αμφιλεγόμενο παπούτσι του καλοκαιριού
Η Jennifer Lawrence φόρεσε τα παπούτσια των παιδικών μας χρόνων

Η Jennifer Lawrence είναι γνωστό ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως από τότε που μετακόμισε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, ο φακός την έχει απαθανατίσει σε αρκετές καλοκαιρινές της βόλτες στον ήλιο.

H ηθοποιός, η οποία γέννησε πρόσφατα το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, προτιμά τις ανάλαφρες και girly εμφανίσεις με cute και δροσερά φορέματα.

Στο τελευταίο της look φορούσε ένα μίνι shirt dress με 60s μοτίβα σε αποχρώσεις του μπλε και κόκκινου και το συνδύασε με την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα παπούτσια, τα jelly sandals.

Jenny.Gr

Στη λίστα με τις νοσταλγικές και παράλληλα fun επιστροφές έχει προστεθεί ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι ένα αμφιλεγόμενο trend στα παπούτσια, τα jelly sandals.

Αν μπορούμε να πούμε ότι η μόδα έχει τα τελευταία χρόνια αδυναμία στα «ugly» shoes, τότε τα jelly sandals είναι το guilty pleasure (sic) του καλοκαιρινού στιλ.

Και η Lawrence ενέδωσε στην παιδική τους χάρη επιλέγοντας ένα ημιδιάφανο μοβ ζευγάρι από το brand Melissa Shoes.

Τα σανδάλια, τα οποία μπορούν άνετα να φορεθούν στην θάλασσα, είναι κατασκευασμένα από vegan πλαστικό με άρωμα τσιχλόφουσκα, είναι εμπνευσμένα από τo κλασικό French Fisherman σανδάλι και έχουν γίνει δημοφιλή τα τελευταία χρόνια από Ιt girls όπως η Alexa Chung.

Γεννημένα στα τέλη της δεκαετίας του '40, τα παπούτσια "méduse" (σ.σ. Mέδουσα/jellyfish στα γαλλικά) δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας μεταπολεμικής έλλειψης δέρματος και στη συνέχεια η δημοτικότητά τους αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης των πλαστικών στα τέλη της δεκαετίας του '50. Η colour-pop, συνθετική μόδα της δεκαετίας του '80 τα ευνόησε και το ρετρό σχήμα παραμένει αγαπημένο των fashion brands από τα JuJu και Melissa ως τον Gucci.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.