ΣΤΙΛ

Αυτό είναι τo must have καλοκαιρινό κόσμημα - Δεν φοριέται στο λαιμό


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουλίου 2022

Αυτό είναι τo must have καλοκαιρινό κόσμημα - Δεν φοριέται στο λαιμό
Instagram/@dolorescfr
Λεπτές αλυσίδες αλλά και σειρές από κοχύλια θα κάνουν κάθε look ακόμα πιο καλοκαιρινό.

To γνωρίζετε ήδη πως, στιλιστικά τουλάχιστον, ζούμε ξανά την δεκαετία του '90.

Οι τάσεις που έκαναν come back από το παρελθόν είναι αμέτρητες και όσο κι αν η επιστροφή τους προκάλεσε αίσθηση, πολλές φορές δίχασε και απογοήτευσε. Τελικά κατάφεραν να βρουν με έναν τρόπο τον δρόμο τους στην γκαρνταρόμπα των πιο στιλάτων γυναικών.

Αυτή τη σεζόν το στοιχείο που θα πρωταγωνιστήσει είναι τα anklets, δηλαδή τα βραχιόλια φορεμένα στον αστράγαλο. Λεπτές αλυσίδες αλλά και σειρές από κοχύλια θα κάνουν κάθε look ακόμα πιο καλοκαιρινό. Χοντρές, λεπτές, κυρίως χρυσές αλλά και με διαμαντάκια ή πολύχρωμες χάντρες, οι αλυσίδες στο πόδι είναι hot.

Με τόσες διαφορετικές παραλλαγές υπάρχει ένα στιλ που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γούστο. Αλλά αν χρειάζεστε περαιτέρω αποδείξεις, απλώς κοιτάξτε πώς το κάνουν οι influencers και θα σας πείσουν. Είναι η όμορφη, μποέμ λεπτομέρεια που χρειαζόμαστε όλες στο στιλ και τη ζωή μας. Θα γίνει η πιο στιλάτη πινελιά στα beach look παρέα με τα εντυπωσιακά μπικίνι και τα καφτάνια μας. Είναι ό, τι πιο καλοκαιρινό, δροσερό και stylish.

Τα κοχύλια στα πόδια είναι οικονομικά και μπορείτε να φορέσετε πολλές σειρές. Ιδανικά για την παραλία -και όχι μόνο- θα τα φοράτε όλο το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.