ΣΤΙΛ

Greekaba: Ο Christian Louboutin αποθεώνει την Ελλάδα με τη βοήθεια της κυρίας Τεπενδρή


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2022

Greekaba: Ο Christian Louboutin αποθεώνει την Ελλάδα με τη βοήθεια της κυρίας Τεπενδρή
Η συλλογή του φημισμένου σχεδιαστή Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι!

Τα τελευταία αρκετά καλοκαίρια, ο Christian Louboutin κυκλοφόρεί μια συλλογή Caba -μια σειρά από αξεσουάρ εμπνευσμένα κάθε φορά από διαφορετικό προορισμό. Υπήρξε η Manilacaba προς τιμήν της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων και η Portugaba, εμπνευσμένη από τα ταξίδια του Louboutin στην Πορτογαλία. Κάθε μία από αυτές τις συλλογές αποτίει φόρο τιμής στα χειροτεχνήματα του τόπου, με μια έξυπνη χρήση ιστορικών μοτίβων και εμβλημάτων που εμφανίζονται δίπλα στις χαρακτηριστικές κόκκινες σόλες.

Η φετινή Caba συλλογή του σπουδαίου Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι! Εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του Christian Louboutin στην Αθήνα και στις Κυκλάδες, η συνεργασία-έκπληξη τιμά τον ελληνικό πολιτισμό και αναδεικνύει την αγάπη του iconic σχεδιαστή για τα ταξίδια: Ο Christian Louboutin μάς παρουσιάζει τη νέα capsule collection Greekaba, σε συνεργασία με τον εικαστικό και στενό φίλο του, Κωνσταντίνο Κακανιά.

Εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το ελληνικό τοπίο, γαλάζιο και λευκό, μοτίβα εμπνευσμένα από τους αρχαιοελληνικούς αμφορείς, το devil eye, που προστατεύει από την κακή ενέργεια, γεωμετρικά μοτίβα Δωδεκανήσιων κεντημάτων και άλλα σύμβολα ελληνικότητας πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή του Christian Louboutin. Σε αυτή την κομψή καλοκαιρινή αφήφγηση μας ξεναγεί η χαρακτηριστική φιγούρα του Κακανιά, η εκκεντρική κυρία Τεπενδρή και το πιστό της σκυλάκι.

Mέρος των εσόδων της συλλογής θα διατεθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από εννέα οργανώσεις που υποστηρίζουν παιδιά, νέους ενήλικες με αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

Για να γιορτάσει την συλλογή ο οίκος διοργάνωσε ένα λαμπερό party στο εστιατόριο Duryea's στο Montauk -ό,τι πιο κοντινό σε ελλληνικό νησί- στο Long Island.

Από το κατάστρωμα του εστιατορίου, οι καλεσμένοι είχαν πανοραμική θέα στη λίμνη Fort Bay. Οι σερβιτόροι ντυμένοι με λευκά λινά γέμιζαν τα ποτήρια με ούζο και ροζέ, ενώ τα πιάτα είχαν και αυτά γεύση από Ελλάδα, με μεζέδες όπως φρέσκο ​​χταπόδι και ψητό χαλούμι, την ώρα που ένας άνδρας έπαιζε μπουζούκι. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα κατάφερε να ταξιδέψει νοερά τους εκλεκτούς πελάτες του οίκου στην χώρα μας, έστω και από μακριά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.