ΣΤΙΛ

Η λινή φούστα του Brad Pitt είναι η νέα μας εμμονή


Μάρθα Κουμπάνη

22 Ιουλίου 2022

Η λινή φούστα του Brad Pitt είναι η νέα μας εμμονή
Photo credits: Getty/Ideal Image
Τώρα εκτός από τον ίδιο, θέλουμε και τη φούστα του

Την ώρα που το κύμα καύσωνα πλήττει την Ευρώπη, εκτοξεύοντας την θερμοκρασία σε τιμές ρεκόρ, ο Brad Pitt βρέθηκε στο Βερολίνο, για την τελευταία στάση της περιοδείας του για την προώθηση του Bullet Train, την τελευταία του υπερπαραγωγή δράσης. Ενώ παρακολουθούσε την πρεμιέρα της ταινίας στο θέατρο Zoo Palast, ο Pitt φόρεσε το μοναδικό λογικό ρούχο για να αντέξει τη ζέστη: ένα φαρδύ λινό jacket, ένα dusted pink λινό πουκάμισο ξεκούμπωτο κι ένα ζευγάρι μπότες μοτοσικλέτας, Stylmartin. Αλλά το πραγματικό αριστούργημα δεν ήταν μόνο η επιλογή του λινού head-to toe σε μια ζεστή μέρα, αλλά η φαρδιά, καφέ λινή φούστα του Pitt.

Κι ενώ οι μετεωρολόγοι δεν έχουν διαπιστώσει καμία άμεση σχέση μεταξύ της εμφάνισης του Pitt και των υψηλών θερμοκρασιών στην Ευρώπης (ακόμη), το σύνολο συνεχίζει το σερί των έξυπνων, αλλά summer ready looks του στο press tour του Bullet Train, όλα φιλοτεχνημένα από τον καλτ σχεδιαστή Haans Nicholas Mott με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο Brad Pitt είναι παγκοσμίως γνωστός ως ένας από τους πιο κομψούς άντρες στον κόσμο, τίτλος που έχει κερδίσει με την άνετη, φαινομενικά αβίαστη προσέγγισή του στη μόδα και τις επιλογές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Από τη δεκαετία του 1990 και τα μαύρα δερμάτινα μπουφάν που προτιμούσε όταν έβγαινε με την Gwyneth Paltrow, μέχρι το boxy tailoring του, στο κόκκινο χαλί, μέχρι τα χαλαρά μπλουζάκια και το Maharishi cargo παντελόνι που λάτρευε την εποχή της Jennifer Aniston, ο Brad μας έχει χαρίσει μερικές πολύ δυνατές style moments.

Όμως τα τελευταία χρόνια, ο γοητευτικός ηθοποιός κινείται σε πιο πειραματικό έδαφος, αγκαλιάζοντας brands τόσο ευρείας γκάμας όπως οι Comme des Garçons, Rick Owens και The Elder Statesmen, ενώ συνεργάστηκε σε μια capsule συλλογή με τον ιταλικό οίκο ραπτικής Brioni με τίτλο BP Signature, γεμάτη με πολλά αγαπημένα του Pitt, όπως polo sweaters από κασμίρ και αθλητικά jackets.

Ακόμα πρόσφατα συνεργάστηκε με το brand πουκάμισων God's True Cashmere. Καθώς περνούν τα χρόνια, τo γούστο του Pitt κλίνει ολοένα και περισσότερο προς τους τεχνίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αγαπά τον σχεδιαστή Paul Harnden ενώ η πίστη του στον κατασκευαστή καπέλων της Venice Beach Nick Fouquet είναι επίσης γνωστή.

Είναι λογικό, λοιπόν, ότι ο Pitt δεν φοβάται να βγει από την comfort zone του στιλ του (ή τελικά να φορέσει ένα look με ακόμα μεγαλύτερη άνεση). Είναι μια τάση που φαίνεται να κερδίζει δυναμική, με τον Pitt να ακολουθεί τα βήματα του Oscar Isaac με φούστα Thom Browne στην πρεμιέρα του Moon Knight νωρίτερα φέτος, την πρόσφατη εμφάνιση του Pete Davidson στο Met Gala ή την καρό φούστα Louis Vuitton σχεδιασμένη από τον Virgil Abloh του Lil Nas X. στον Jimmy Fallon πέρυσι. Ο αριθμός των ανδρών που επιλέγουν φούστες στο κόκκινο χαλί τους τελευταίους μήνες, είναι μεγάλος.

Φυσικά δεν χρειαζόταν να την φορέσει ο Brad Pitt για να αναγνωρίσουμε την κομψή αξία της λινής φούστας, όμως το look του μας ενέπνευσε να αναζητήσουμε τις πιο chic και δροσερές:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.