ΣΤΙΛ

H Rihanna και ο A$AP Rocky βγήκαν ραντεβού με (φυσικά) κομψά matching outfits


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιουλίου 2022

H Rihanna και ο A$AP Rocky βγήκαν ραντεβού με (φυσικά) κομψά matching outfits
Άφησαν για λίγο το μωρό τους και βρήκαν χρόνο για εκείνους

Είναι safe να πούμε ότι η Rihanna άλλαξε για πάντα το maternity style με τα μοναδικά looks. Από τότε που γέννησε τον γιο της, η pop star και επιχειρηματίας συνεχίζει τις στιλάτες εμφανίσεις. Η Rihanna και ο A$AP Rocky αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι η γονεϊκότητα μπορεί να είναι über chic.

Καθώς μεγαλώνουν τον γιο τους, κατάφεραν να βρουν λίγο χρόνο για τους ίδιους και βγήκαν ραντεβού στη Νέα Υόρκη με κομψά matching σύνολα. Η RiRi φόρεσε ένα navy blue μεταξωτό corset top με ασορτί κολάν από την capsule συλλογή του Jean Paul Gaultier με τη στιλίστρια Lotta Volkova, μία μακριά, μαύρη, δερμάτινη καμπαρντίνα, ψηλοτάκουνες γόβες και σατέν τσάντα Dior Saddle.

Jenny.Gr

Ο A$AP, από την άλλη, επέλεξε ένα shorts σε cobalt blue από τον Raf Simons, ένα λευκό μπλουζάκι με στάμπα, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα brogues, φορεμένα με λευκές κάλτσες.

Ο φακός τους απαθανάτισε να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι. Το να είναι νέοι γονείς συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις. Όμως, όπως αποδεικνύουν η Rihanna και o A$AP, μπορούν ακόμα να διατηρούν το κλασικό-cool στιλ τους.

Δείτε ακόμη στην παρακάτω gallery: Tα ωραιότερα maternity looks τη Rihanna

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.