ΣΤΙΛ

Bennifer: Όλες οι λεπτομέρειες από τα 3 Ralph Lauren νυφικά της JLo


JTeam

24 Αυγούστου 2022

Bennifer: Όλες οι λεπτομέρειες από τα 3 Ralph Lauren νυφικά της JLo
@JohnRussoPhoto
Το ένα πιο ενυπωσιακό από το άλλο, όχι πως περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γιόρτασαν τον γάμο τους στις 20 Αυγούστου μπροστά σε οικογένεια και φίλους στο σπίτι τους στο Riceboro της Georgia, στο καταφύγιο του νησιού Hampton έξω από τη Savannah. Η JLo τα είχε προγραμματίσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για το γαμήλιο Σαββατοκύριακο. Και φυσικά τα τρια διαφορετικά νυφικά με τα οποία εμφανίστηκε ήταν εκπληκτικά.

Jenny.Gr
@JohnRussoPhoto.

Η νύφη φορούσε το custom Ralph Lauren για να περπατήσει στον διάδρομο όπου θα συναντούσε τον αγαπημένο της. Ο Ralph Lauren ήταν πάντα ένας αγαπημένος σχεδιαστής της διάσημης pop star. Το νυφικό που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν το πρώτο από τα τρία φορέματα του οίκου που αποτέλεσαν τη σειρά εμφανίσεών της για το βράδυ.

Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα ύφασμα κόπηκαν σε βολάν για να φτιάξουν μια αιθέρια εκδοχή του classic turtleneck column dress του Ralph Lauren. Στη συνέχεια, τα βολάν στερεώθηκαν με το χέρι, δημιουργώντας μια ογκώδη, ρομαντική φούστα. Μικροσκοπικά βολάν υπήρχαν επίσης στο πίσω μέρος του ζιβάγκο μέχρι τον ώμο. Το πέπλο πρόσθετε ακόμα περισσότερο drama στο look.

Η Jennifer αργότερα φόρεσε δύο ακόμη φορέματα του Ralph Lauren, το ένα με μαργαριτάρια και το άλλο με γοργονέ γραμμή και λαιμόκοψη διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski.

Ο γαμπρός συμπλήρωσε το look της νύφης του με ένα κλασικό λευκό σμόκιν σακάκι Ralph Lauren Couture, μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν. Και τα πέντε παιδιά ήταν επίσης ντυμένα με λευκά Ralph Lauren Couture.

Μετά την τελετή, η οικογένεια και οι φίλοι – όλοι φορώντας λευκά – συγκεντρώθηκαν για μια δεξίωση κοκτέιλ στο σπίτι προτού φτάσουν στον αχυρώνα για το δείπνο, το οποίο επιμελήθηκε ο σεφ Bruce Moffett. H λαμπερή βραδιά ολοκληρώθηκε με τούρτα, ένα χορευτικό πάρτι υπό τον DJ Dubz και φυσικά πληθώρα πυροτεχνημάτων που σηματοδότησαν τον γάμο που περιμέναμε 20 χρόνια.

Oι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Τον Νοέμβριο του 2002, ο Ben έκανε πρόταση γάμου με ένα ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων στην Jen. Όμως μια μέρα πριν την τελετή, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είχαν αποφασίσει να αναβάλουν τον γάμο τους λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης. «Όταν βρεθήκαμε να σκεφτόμαστε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις ξεχωριστές "νύφες-δόλωμα" σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…» είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση. «Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι το πνεύμα της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής μας θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο. Νιώσαμε ότι αυτή που θα έπρεπε να ήταν μια χαρούμενη και ιερή μέρα θα μπορούσε να χαλάσει για εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας».

Οι δυο τους χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004. Η Jennifer παντρεύτηκε τον Marc Anthony και απέκτησε δίδυμα, τον Max και την Emme, και ο Ben παντρεύτηκε την Jennifer Garner, με την οποία έχει τρία παιδιά. Όταν τελείωσαν αυτές οι σχέσεις, συνέχισαν να βγαίνουν ραντεβού με άλλους - αλλά τελικά, επέστρεψαν ο ένας στον άλλον τον Απρίλιο του 2021.

Ένα χρόνο αργότερα, αφού εθεάθη να φοράει ένα σπάνιο, φωτεινό πράσινο τετράγωνο διαμάντι η Lopez επιβεβαίωσε ότι αρραβωνιάστηκε για δεύτερη φορά με τον Affleck και οι δύο τους εξέπληξαν τους θαυμαστές για ακόμη μια φορά όταν παντρεύτηκαν κρυφά στο A Little White Wedding Chapel στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.