ΣΤΙΛ

Acid Wash Denim: H τάση στα jeans που «φωνάζει» 80s, επιστρέφει


Μάρθα Κουμπάνη

27 Αυγούστου 2022

Acid Wash Denim: H τάση στα jeans που «φωνάζει» 80s, επιστρέφει
Getty/Ideal Image
Acid Wash Denim: H τάση στα jeans που «φωνάζει» 80s επιστρέφει

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη σκηνή της μόδας της δεκαετίας του '80 χωρίς να δημιουργήσει μια εικόνα της Madonna να φοράει τζιν με acid wash. Αλλά, αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι το στιλ ξεκίνησε στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του '60, όταν τα τζιν των σέρφερ ξεθώριαζαν καθώς εκτίθονταν στον ήλιο και το αλμυρό νερό. Και ενώ η τάση πιθανότατα δεν ήταν στο μυαλό σας (ή στην ντουλάπα σας) τα τελευταία χρόνια, αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς τις τελευταίες σεζόν, τόσο τα luxury όσο και τα high street brands επανατοποθετούν την grunge αιθητική του στον σύγχρονο χάρτη του στιλ.

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

Όσο για το styling αν θέλετε να δοκιμάσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και θα διαπιστώσετε ότι είναι πιο έυκολο να το συνδυάσετε από όσο φαίνεται.

Επενδύστε σε ένα set από jacket και φούστα ή παντελόνι σε μια ιδιαίτερη απόχρωση και συνδυάστε με chunky μπότες, μποτάκια ή sneakers.

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

Η jumpsuit είναι πάντα μια καλή ιδέα ενώ αν την συνδυάσετε με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα θα ισορροπήσετε το punk glam ύφος.

Jenny.Gr

Το oversized jacket είναι ακόμα ένας εύκολος και stylish τρόπος να υιοθετήσετε το trend.

Eσείς θα το τολμήσετε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.