ΣΤΙΛ

Mary Katrantzou: Βάπτισε το γιο της σε ένα υπέροχο σκηνικό στις Σπέτσες


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2022

Mary Katrantzou: Βάπτισε το γιο της σε ένα υπέροχο σκηνικό στις Σπέτσες
Mαίρη Κατράντζου και Μάριος Πολίτης βάπτισαν το γιο τους στις Σπέτσες

Η κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou καλωσόρισε πριν μερικούς μήνες το πρώτο της παιδί με τον Μάριο Πολίτη. Το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, το ζευγάρι βάπτισε τον 7μηνών πλέον γιο τους στον ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες και του έδωσαν το όνομα Μιχαήλ.Οι νονοί του ήταν τέσσερις, ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty.

Jenny.Gr

Η σχεδιάστρια γνωστή για το minimal προσωπικό στιλ της επέλεξε για την περίσταση ένα ιβουάρ φόρεμα σε 60s γραμμή και ένα ζευγάρι γόβες. Η Μαρί Σαντάλ, έλαμψε με μία ροζ Mary Katrantzou δημιουργία που συνδύασε με μοναδικά κοσμήματα. Ιδιαίτερα κομψός ήταν όπως πάντα ήταν και ο πρίγκιπας Παύλος ενώ η Ευγενία Νιάρχου μαγνήτισε τα βλέμματα με μία γαλάζια δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Η οικογένεια και οι φίλοι το γιόρτασαν αμέσως μετά το μυστήριο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με την πινελιά της Μary Katrantzou. Αυτό σημαίνει τραπέζια στημένα γύρω από τα δέντρα ενός όμορφου κτήματος καισ στολισμένα με τα signature prints της σχεδιάστριας, το καθένα σε διαφορετικό χρώμα. Και οι λαμπερές καλεσμένες όμως φορούσαν φορέματα στο χρώμα του τραπεζιού όπου κάθονταν σε μια παιχνιδιάρικη και όμορφη αρμονία.

Το party ολοκληρώθηκε με δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.